poze campania ce isi doresc femeile la iulius mall suceava

Campania "Ce isi doresc Femeile?" la Iulius Mall Suceava

Suceava , Suceava. Sâmbătă 1 Martie 2014 - Sâmbătă 8 Martie 2014

Categorii: Festivaluri , Muzica si Concerte , Alte Evenimente

In aceasta primavara, Iulius Mall Suceava sarbatoreste femeia prin evenimente dedicate frumusetii.

Concert oferit de Cabron, prezentări de modă, demonstraţii de dans, sesiuni de înfrumuseţare şi premii de relaxare sunt surprizele pregătite de îndrăgita destinaţie de shopping şi petrecere a timpului liber.

În perioada 1 – 8 martie 2014, clienţii vor fi răsplătiţi pentru fidelitatea lor în cadrul campaniei „Ce îşi doresc femeile?”. Toţi cei care fac cumpărături de minimum 100 de lei din magazinele Iulius Mall Suceava se vor putea înscrie la tombola primăverii. Zilnic vor fi traşi la sorţi nouă câştigători, care vor primi seturi de bijuterii, şedinţe de înfrumuseţare la salonul Glow Beauty Place sau pachete de cosmetice Sephora. În plus, primii 125 clienţi din fiecare zi, care se înscriu în campanie, vor primi cutii cu praline, vouchere de cumpărături, produse cosmetice sau băuturi răcoritoare.

Pe 8 martie, de ziua lor, femeile vor fi răsfăţate cu evenimente deosebite. Spectacolul frumuseţii începe de la ora 18.00, atunci când doamnele şi domnişoarele se vor desfăta cu sesiuni de make-up şi hairstyling, realizate de specialiştii Glow Beauty Place. Surpriza muzicală a serii este oferită de Cabron, iar cel care se va asigura că atmosfera va fi una de sărbătoare va fi carismaticul prezentator Dan Negru. În plus, pasionatele de shopping vor putea completa periplul prin magazine cu un program de dans pregătit de talentaţii artişti de la Palatul Copiilor Suceava. Iar pentru a întâmpina primăvara cu o garderobă în tendinţe, vor admira noile colecţii ale brandurilor din Iulius Mall, în cadrul prezentărilor de modă Spring Fashion Show.

Mai multe detalii: http://www.iuliusmall.com/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1911
popadriana

Adaugat in urma cu 3702 zile, 28 Feb. 2014

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Suceava
suceava blues festival

Suceava Blues Festival

Suceava, Suceava. 5 Iul 2024 - 7 Iul 2024
zilele sucevei 2024

Zilele Sucevei 2024

Suceava, Suceava. 21 Iun 2024 - 23 Iun 2024
  • Ai ceva de zis?

    .