poze  special olympics romania sor

Special Olympics Romania (SOR)

Suceava , Suceava. Joi 18 Februarie 2010 13:00
Iulius Mall

Categorii: Alte Evenimente

Asociaţia Regională de Educare a Adulţilor Suceava (AREAS)

Joi, 18 Februarie 2010, începând cu ora 13:00, Asociaţia Regională de Educare a Adulţilor Suceava (AREAS) te invită la Iullis Mall Suceava la Special Olympics Romania (SOR).
Prin această manifestare organizatorii doresc să ofere o şansă reală persoanelor cu dizabilităţi psihiatrice cu IQ sub 70 din judeţul Suceava, pentru a participa la o competiţie sportivă axată pe două discipline, abilităţi individuale de tenis de masă şi baschet. La Olimpiada s-au încris peste 60 de tineri sportivi cu dizabilităţi psihiatrice din judeţul Suceava.

La deschiderea Olimpiadei Speciale au fost invitaţi reprezentanţi ai autorităţilor judeţene şi locale, specialişti în domeniul asistenţei sociale, reprezentanţi ai mass-mediei şi cinci delegaţii de tineri, proveniţi din cinci ţări UE, Austria, Bulgaria, Italia, Estonia şi Lituania, care se află la Suceava pentru a participa la proiectul de tineret SOMEE.

Acest eveniment doreşte să sărbătorească în premieră la Suceava Anul European al luptei împotriva sărăciei şi a combaterii excluderii sociale şi se desfăşoara în parteneriat cu: Asociaţia Special Olympics România, Direcţia de Asistenţă Socială Suceava, Centrul pentru Educaţie Incluzivă Suceava, Centrul pentru Educaţie Incluzivă Sf. Andrei Gura Humorului şi Centrul Regional de Resurse pentru ONG-uri Suceava.
*Sursa:http://orasulsuceava.ro/informatii-utile/ong-uri/asociatia-regionala-de-educare-a-adultilor/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 841
Cuvinte cheie: educatie , Evenimente Suceava
sandu alexandra

Adaugat in urma cu 5178 zile, 18 Feb. 2010

Adaugat de andra

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3654

Alte Evenimente din Suceava
suceava blues festival

Suceava Blues Festival

Suceava, Suceava. 5 Iul 2024 - 7 Iul 2024
zilele sucevei 2024

Zilele Sucevei 2024

Suceava, Suceava. 21 Iun 2024 - 23 Iun 2024
  • Ai ceva de zis?

    .