poze  last minute

Last minute

Suceava , Suceava. Duminică 8 August 2010 10:00

Categorii: Alte Evenimente

Last minute: reduceri de vară, premii, vacanţe şi relaxare la Shopping City Suceava.

Pentru luna august magazinele din Shopping City Suceava îşi aşteaptă clienţii cu reduceri de până la 80% şi oferte speciale la colecţiile de primăvară/vară, iar dacă încă nu v-aţi bucurat de concediu sau de câteva zile de relaxare, puteţi câştiga unul din premiile oferite la tombolă. Profitaţi de reduceri și premii de vară last minute la Shopping City Suceava.

În luna soldărilor şi reducerilor finale la articolele de vară, magazinele din Shopping City Suceava au pregătit preţuri speciale, astfel încât orice client îşi poate reînnoi complet garderoba. Cu siguranţă ofertele sunt pe placul tuturor: New Yorker şi Fox – reduceri de până la 80%, Takko Fashion, House of Art, Killtec, Coax, Erros, Pada Murre – până la 70%, Deichmann – cumpără 1 pereche de încălţăminte redusă şi pentru a 2-a pereche primeşti 50% reducere sau cumpără 2 perechi reduse şi pe a 3-a o primeşti gratuit, Orsay, The City, Otter, Insense – pana la 50%, Bad Axel – reduceri de până la 70% la articolele de damă, iar la cumpărarea unui articol pentru bărbaţi poţi achiziţiona al doilea produs la jumătate de preţ. Parfumuri şi produse cosmetice găsiţi la preţuri speciale în B&B Collection şi Ina Center, iar bijuteriile fantezie au reducere de până la 50% la Meli Melo. La PlusOptic ochelarii sunt la doar 79 lei (rama + lentile de ochelari + consultatie + montaj), iar la Optiblu pentru o pereche de ochelari de soare cumparată primiţi una gratis.

Şi pentru cei mici magazinele au pregătit preţuri speciale. La Evel Mod puteţi achiziţiona anumite produse la jumătate de preţ sau dacă alegeţi două produse, al doilea il primiţi gratuit. Reducere de 50% gasiţi şi la produsele Wenice marcate cu etichetă roşie.
Dacă doriţi să achiziţionaţi obiecte de mobier sau decoraţiuni, de la Mobexpert puteţi cumpăra mobilă în 12 rate fără dobândă, magazinul D’otto vă aşteaptă cu reduceri de până la 60% la anumite produse, iar la Sarra Blu şi Bobo Shop reducerile sunt până la 50%.

În catalogul Media Galaxy şi Flanco găsiţi preţuri speciale la zeci de produse, iar în magazinele operatorilor de telefonie mobilă puteţi profita de oferte speciale la telefoane şi abonamente.

Oferte incredibile şi preţuri imbatabile va oferă hypermarketul Carrefour. În catalogul Carrefour şi în magazin găsiţi reduceri de până la 50% şi lichidări la sute de produse.

În perioada 2-29 August 2010 toţi cei care fac cumpărături în valoare de minim 50 lei din orice magazin din Shopping City Suceava vor putea câstiga unul din premiile săptămânale: gratare oferite de hypermarketul Carrefour, weekend-uri pentru relaxare la Pensiunea Cai de Vis şi marele premiu: un sejur de zece zile în strainătate pentru două persoane oferit de Dream Travel.

Încadrată de pădure, privind spre larga luncă a Siretului, în linişte şi aer curat Pensiunea Cai de Vis vă oferă clipe de relaxare. Construită ca un conac boieresc, cu motive tradiţionale realizate prin îmbinări de lemn, piatră şi fier, pensiunea pune la dispoziţia vizitatorilor camere individualizate cu mobilă pictată din lemn antichizat (Primăvara, Vara, Toamna, Iarna sau Solstiţiu), un salon cu şemineu şi mobilă clasică, bucătarie complet utilată, toalete moderne şi două terase. De asemenea, meniurile sunt gătite cu produse naturale din ferma proprie. Produsele ecologice sunt obţinute după metode tradiţionale , ceea ce se reflectă în bogaţia gustului şi a calităţilor nutritive. Spaţiul larg de pajişte, pădurea din apropiere şi ferma în sine oferă numeroase posibilităţi de petrecere a timpului liber. Se pot practica diverse sporturi: tir cu arcul, tenis de masă, trasee cu bicicleta, badminton, fotbal. Pădurea şi lacul de acumulare Rogojeşti pot fi locurile ideale de vânătoare şi pescuit pentru cei pasionaţi. Pensiunea Cai de vis oferă posibilitatea de a petrece clipe minunate alături de cai prin ore de călărie şi cursuri atât pentru avansaţi cât şi pentru începători.
Agenţia de turism Dream Travel este nouă pe piaţa turismului din Suceava, dar datorită parteneriatelor pe care le deţine cu cei mai mari tour-operatori din ţară oferă cele mai bune destinaţii de vacanţă.

Participând la tombola organizată de Shopping City Suceava puteţi câstiga una din cele patru weekend-uri la Pensiunea Cai de Vis din Vârful Câmpului, județul Botoşani sau marele premiu: un sejur de zece zile în străinătate pentru două persoane oferit de agenţia de turism Dream Travel.
*Sursa: orasulsuceava.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 886
Cuvinte cheie: 2010 , campanie , Evenimente Suceava
sandu alexandra

Adaugat in urma cu 4984 zile, 06 Aug. 2010

Adaugat de andra

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3654

Alte Evenimente din Suceava
concert trooper la suceava

Concert Trooper la Suceava

Suceava, Suceava. Sâmbătă 30 Martie 2024
suceava blues festival

Suceava Blues Festival

Suceava, Suceava. 5 Iul 2024 - 7 Iul 2024
zilele sucevei 2024

Zilele Sucevei 2024

Suceava, Suceava. 21 Iun 2024 - 23 Iun 2024
  • Ai ceva de zis?

    .