poze iunie luna copiilor la iulius mall suceava

Iunie, luna copiilor, la Iulius Mall Suceava

Suceava , Suceava. Vineri 11 Iunie 2010 17:00 - Joi 15 Iulie 2010
Iullius Mall

Categorii: Alte Evenimente

Pentru copii si nu numai.

Pentru că Iulius Mall Suceava dedică întreaga lună copiilor, bună parte din evenimentele săptămânii îi are pe cei mici şi ceva mai mari nu doar protagonişti, ci şi spectatori.

După programul folcloric de luni, 7 iunie, susţinut în Iulius Mall de Şcoala Populară de Artă “Ion Irimescu” Suceava, aceeaşi instituţie organizează alte întâlniri cu publicul bucovinean.

Vineri, 11 iunie, de la ora 17, elevii vor marca sfârşitul de an şcolar cu un spectacol muzical-coregrafic şi o expoziţie de pictură şi artă grafică. Până pe 15 iunie, lucrările elevilor aceleiaşi şcoli, reunite sub genericul “Peisaj European” şi realizate în tabăra de creaţie “Lumina Nordului”, vor fi expuse în Iulius Mall spre vânzare. Din banii obţinuţi se vor cumpăra materiale necesare unei noi ediţii şi editării unui album cu cele mai reprezentative creaţii ale taberei.
Joi, 10 iunie, de la ora 10, prichindeii din nouă grădiniţe se vor întrece în Iulius Mall la şah. În echipe de câte 3 preşcolari, prichindeii vor încerca să dea şah-mat pentru aplauze, cupe, medalii şi produse oferite ca premii. Cupa Grădiniţelor la Şah, ediţia a V-a, este organizată de Palatul Copiilor, Clubul Copiilor Fălticeni şi Asociaţia Judeţeană de Şah a Direcţiei pentru Sport Suceava.

De vineri şi până duminică, inclusiv, iubitorii de podoabe sau obiecte de decor handmade au o nouă întâlnire cu artizanii. Cercei şi mărgele modelate în lut, sculptate în lemn sau în pastă fimo, accesorii din mătase şi tul, broşe fantezie, coliere din fermoare, centuri, gentuţe, rame foto accesorizate, obiecte de îmbrăcăminte, sfeşnice, ceasuri de perete şi multe alte exponate atrag iubitorii genului la tradiţionalul Târg de Obiecte Handmade din Iulius Mall.

Palatul Copiilor îi pofteşte pe cei care vor să se distreze, să inventeaze şi să coloreze, sâmbătă, de la ora 11, la KidsLand. Iulius Mall îi aşteaptă la Atelierul de Creaţie cu idei, culori şi artă.

În aceeaşi zi, dar de la 17, copiii care adoră să spună poveşti oamenilor mari sunt aşteptaţi, după obicei, la Cărtureşti. Adulţii vor servi un meniu complet de copilărie savuroasă. Aşadar, indiferent dacă eşti mic sau mare dar “Pofteşti poveşti? Hai la Cărtureşti!”.

Duminică, de la 12, marionetele Teatrului “Puppet” se transformă în eroi din basme şi poveşti populare.


Sâmbătă şi duminică, Iulius Mall va găzdui o inedită preselecţie regională de lumberjack (tăietori de lemne). Iscusiţii mânuitori de unelte din Suceava, Botoşani, Iaşi, Neamţ şi Bacău, “înarmaţi” de Stihl, vor face bătături în palme la Festivalul Tăietorilor de Lemne pentru calificarea în lotul naţional de Timbersport, care va participa, în toamnă, în Austria, la Campionatul Mondial al Tăietorilor de Lemne.

Duminică, 13 iunie, vor fi epuizate cele peste 7.000 de premii instant oferite de Iulius Mall şi va fi extras norocosul câştigător al celei mai frumoase vacanţe de la Adam şi Eva încoace! Până atunci, în fiecare zi, la cumpărături de minimum 70 lei din magazinele Iulius Mall, primii 411 clienţi primesc, la alegere, ulei bronzant pentru plajă, îngheţată sau răcoritoare. Aceştia au astfel marea şansă să participe la tombola care acordă concediul ideal: o vacanţă în doi, all inclusive, la cel mai titrat hotel de 5 stele al Turciei, Adam şi Eva, amplasat în Belek, regiune supranumită “Paradisul Pământului”.

Până pe 30 iunie, la Centrofarm în Iulius Mall Suceava “Află-ţi greutatea ideală!”. De luni până sâmbătă, între orele 16 şi 20, specialiştii vor determina clienţilor care doresc propriul indice de greutate şi vor oferi gratuit sfaturi avizate. Obezitatea este provocarea medicală a secolului, iar România ocupă în Europa un îngrijorător loc 3.

În fiecare marţi şi joi, până pe 15 iulie, în Iulius Mall se joacă table. Clubul Sportiv “Nord Arena” şi Direcţia pentru Sport Suceava caută cei mai norocoşi şi buni strategi la Campionatul Judeţean de Table. Înscrierile se fac în aceleaşi zile, de la ora 16, iar zarurile se aruncă o oră mai târziu.

*Sursa: newsbucovina.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 728
Cuvinte cheie: IUNIE , evenimente , 2010 , Evenimente Suceava
andra elena

Adaugat in urma cu 5061 zile, 11 Iun. 2010

Adaugat de salexandra

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1700

Alte Evenimente din Suceava
suceava blues festival

Suceava Blues Festival

Suceava, Suceava. 5 Iul 2024 - 7 Iul 2024
zilele sucevei 2024

Zilele Sucevei 2024

Suceava, Suceava. 21 Iun 2024 - 23 Iun 2024
  • Ai ceva de zis?

    .