poze centrul de formare biblionet

Centrul de Formare "Biblionet"

Suceava , Suceava. Joi 10 Septembrie 2009 22:59
Biblioteca Bucovinei "I.G.Sbiera"

Categorii: Alte Evenimente

La Biblioteca Bucovinei "I.G. Sbiera" din municipiul Suceava are loc mâine, la ora 9:00, deschiderea Centrului de Formare "Biblionet"

Aşa cum am aflat de la directorul Gabriel Cărăbuş, Biblioteca Bucovinei "I.G. Sbiera" a fost selectată, împreună cu 20 de biblioteci publice de pe teritoriul judeţului Suceava, în prima rundă de proiecte în cadrul Programului Naţional "Biblionet - Lumea în biblioteca mea", program prin care circa 1500 de biblioteci publice din întreaga ţară pot obţine calculatoare cu acces gratuit la Internet, printr-un proces de selecţie competitivă.
Programul, lansat pe data de 23 aprilie a.c. de International Research & Exchange Board (IREX), prin care Fundaţia Bill & Melinda Gates asigură o finanţare de 26,9 milioane de dolari, are o durată de cinci ani şi urmăreşte dezvoltarea unui sistem modern de biblioteci publice în România.
Prin acest program sunt sprijinite cu precădere acele biblioteci care au ca prioritate accesul public la informaţie şi demonstrează disponibilitatea de a-şi asuma o parte din costurile implicate în amenajarea unor noi centre cu calculatoare conectate la Internat.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 733
sandu alexandra

Adaugat in urma cu 4891 zile, 09 Sep. 2009

Adaugat de andra

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3654

  • Ai ceva de zis?

    .