poze targul de pasti din sibiu

Targul de Pasti din Sibiu

Sibiu , Sibiu. Joi 14 Aprilie 2011 10:00 - Duminică 24 Aprilie 2011
Piata Mare

Categorii: Targuri

Targ organizat cu ocazia Sarbatorii Pastilor, cu produse specifice acestei perioade

Prima ediţie a Târgului de Paşti, desfăşurată anul trecut în perioada 26 martie - 6 aprilie, s-a bucurat de un real succes. Obişnuiţi deja cu Târgul de Crăciun ajuns la cea de a patra ediţie, sibienii s-au arătat receptivi şi faţă de un târg dedicat sărbătorii pascale, ceea ce i-a încurajat pe organizatori să continue cu o a doua ediţie. Primele flori de primăvară, dulciuri, ouă colorate şi cadouri îi vor aştepta pe sibieni în Piața Mare, în perioada 14-24 aprilie 2011, zilnic între orele 10 şi 19.

Începutul unei tradiţii
Dorind să creeze o tradiție, precum cea a Târgului de Căciun, Târgul de Paști 2011 se mută în Piața Mare și oferă vizitatorilor o gamă mai largă şi mai variată de produse. Dacă anul trecut pe strada Nicolae Bălcescu au fost amenajate doar 10 standuri, anul acesta numărul lor se va dubla. De asemenea, comercianţii vor fi atent selecţionaţi de organizatori, la fel ca şi anul trecut, astfel încât târgul să ofere vizitatorilor doar produse de calitate.

Noutăți
Beneficiind de un spațiu mai generos, organizatorii au pregătit şi câteva atracții inedite: oul uriaș de Paști, mica Grădină zoologică și Terasa primăverii unde se pot servi în aer liber băuturi calde și răcoritoare alături de produse proaspete de patiserie.

Oul gigant
Ca semn distinctiv, Târgul de Paști va avea un ou de Paști gigant. Acesta va fi decorat de primăvară, cu flori și ouă colorate.

Mica Grădină zoologică
Special pentru cei mici, va fi organizată o mică grădină zoologică ce va găzdui miei şi iepuraşi într-un spaţiu amenajat cu iarbă naturală.

Cadouri originale
Sibienii vor putea alege dintr-o gamă variată de produse, cadouri realizate manual, produse bio din împrejurimile Sibiului, dulciuri, produse de artizanat, flori şi aranjamente florale şi multe alte produse atent selecţionate.

Târgul de Paşti pe internet
Toţi cei interesaţi pot găsi informaţii privitoare la Târgul de Paşti şi pe internet. Site-ul oficial al evenimentului va include informaţii referitoare la locaţie, perioada şi orele de desfăşurare ale târgului, dar şi o listă cu produsele fiecărui stand. Toate acestea pe www.targuldepasti.ro

După ce va avea loc deschiderea oficială a târgului, site-ul va fi actualizat cu fotografii ale standurilor şi ale târgului în general şi cu filmuleţe de la faţa locului.

Mai multe detalii: http://www.targuldepasti.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1996
Cuvinte cheie: Mare , Piata Mare , Targ , gigant , iepuras , ou , paste , pasti , Evenimente Sibiu

Eveniment postat de organizator

andrei dragan

Adaugat in urma cu 4739 zile, 08 Apr. 2011

Adaugat de Andrei5505

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3

Alte Evenimente din Sibiu
artmania festival 2024

ARTmania Festival 2024

Sibiu, Sibiu. 26 Iul 2024 - 28 Iul 2024
holzstock festival 2024

Holzstock Festival 2024

Sibiu, Sibiu. 16 Aug 2024 - 18 Aug 2024
concert trooper

Concert Trooper

Sibiu, Sibiu. Vineri 5 Aprilie 2024
la familia turneu na ional foarte 2024

La Familia - Turneu național "FOARTE" 2024

Sibiu, Sibiu. Sâmbătă 30 Martie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .