poze wet boulevard sibiu 2011

Wet Boulevard Sibiu 2011

Sibiu , Sibiu. Sâmbătă 13 August 2011 12:00
Shopping City Sibiu

Categorii: Petreceri

super petrecere cu jocuri si muzica

Wet Boulevard în Parcarea Shopping City din Sibiu

Cum ar arăta o zi petrecută în copilărie?
Cu siguranţă avem cu toţii o imagine a copilăriei, aşa cum am trăit-o fiecare. Jocuri precum cel de „Şotron”, „Raţele şi Vânătorii” sau „Ţară, ţară, vrem ostaşi” ne trezesc amintiri care ne fac să zâmbim. La acelaşi lucru s-au gândit şi organizatorii evenimentului „Wet Boulevard”, asociatia ASCER.

Sâmbătă, 13 august, începând cu ora 12.00, sibienii şi turiştii din toată ţara sunt aşteptaţi în parcarea Shopping City din Sibiu (zona dinspre KFC). Spaţiul, aglomerat şi plin de maşini în zilele obişnuite de weekend va fi transformat într-un loc al distracţiei şi jocurilor.

Zgomotul de motoare va fi înlocuit cu muzica DJ-ilor de la Radio Zu, claxoanele masinilor vor fi inlocuite de concertele în aer liber, iar şoferii nervoşi vor fi înlocuiţi de copii de toate vârstele.

Parcarea, transformată în spaţiu pietonal, va fi amenajată cu 6 terase, 11 piscine (4 piscine mari şi 7 piscine mici), un teren amenajat pentru jocuri sportive (fotbal, beach voley), un spaţiu de joacă pentru copii şi un lounge pentru vizionarea filmelor.

Programul Wet Boulevard începe la ora 12.00 şi se va finaliza la 23.00 cu un foc de artificii. Între timp, participanţii vor avea la dispoziţie 20.000 de baloane cu apă, posibilitatea de a face Bungee Jumping şi Limbo Dance. Bineînţeles, nu vor fi uitate jocurile copilăriei pe care le regretăm atât de mult: campionat de elastic, campionat de şotron, “Raţele şi vânătorii“(cu baloane de apă), „Ţară, ţară vrem ostaşi”.

Pentru copiii mai mari, ASCER a pus la cale jocuri tentante: „Toxic waste”, „Pescarul şi peştele”, „Aspiră berea” sau „Slam beer” sunt doar câteva dintre acestea.

„Wet Boulevard” este un proicect marca ASCER. Pentru anul 2011, ASCER şi-a propus organizarea de evenimente interactive care sunt menite să atragă atenţia asupa a două scopuri principale pe care asociaţia le are în vedere: Bursa Pentru România şi Centrul Naţional de Voluntariat.



Despre ASCER:
ASCER este o asociaţie apolitica şi neguvernamentală, care are drept scop dezvoltarea unei societăţi Sănătoase, Culte şi Educate prin participarea activă, alături sau în completarea instituţiilor statului, la dezvoltarea tinerilor într-un mediu favorabil din punct de vedere social.
www.ascer.ro

Bursa pentru România:
Bursa pentru România este un program care are ca scop susţinerea tinerelor valori româneşti din diferite domenii. Ea este împărţită în primul an pe două axe: cea acordată unui elev dintr-o instituţie de studii preuniversitare din România (clasele XI-XII) care excelează într-un anumit domeniu şi cea acordată unui student, masterand sau doctorand care s-a afirmat într-un domeniu de activitate. Pentru aceasta, ASCER organizează în acest an o serie de evenimente care sunt gândite să atragă fondurile necesare acordării acestor burse.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1247
Cuvinte cheie: Sibiu
iulius cezar

Adaugat in urma cu 4634 zile, 09 Aug. 2011

Adaugat de valahul

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2249

Alte Evenimente din Sibiu
artmania festival 2024

ARTmania Festival 2024

Sibiu, Sibiu. 26 Iul 2024 - 28 Iul 2024
holzstock festival 2024

Holzstock Festival 2024

Sibiu, Sibiu. 16 Aug 2024 - 18 Aug 2024
targul de paste sibiu 2024

Targul de Paste Sibiu 2024

Sibiu, Sibiu. 26 Apr 2024 - 7 Mai 2024
targul de carte gaudeamus la sibiu 2024

Targul de carte Gaudeamus la Sibiu - 2024

Sibiu, Sibiu. 14 Aug 2024 - 18 Aug 2024
  • Ai ceva de zis?

    .