poze concert de anul nou 2024 sibiu

Concert de Anul Nou 2024 Sibiu

Sibiu , Sibiu. Duminică 31 Decembrie 2023 18:00 - Luni 1 Ianuarie 2024
Sala Thalia a Filarmonicii de Stat

Categorii: Muzica si Concerte , Spectacole si Filme

Un eveniment devenit deja tradiție, aflat la cea de-a XV-a ediție.

Organizatorii invită publicul să se piardă în lumea captivantă a ritmurilor muzicale într-un spectacol grandios, ce va lumina noaptea trecerii dintre ani, sub tema sonoră - „Diamonds”. Într-o seară plină de farmec și rafinament, publicul va fi martorul unei reprezentații care îmbină strălucirea balurilor vieneze cu
magnificul musical de pe Broadway.

Programul
Frumusețea și eleganța diamantelor vor fi redate în concert sub bagheta dirijorului austriac David Schlager. Acesta va conduce un program eclectic în care vor străluci soliștii - Ioana Turcu (flaut, România), Christiana Uikiza (voce, Austria) și Mike Mossessian (voce, Austria), alături de Ansamblul
ICon Arts. Atmosfera sincretică va fi completată de costumele strălucitoare ale dansatorilor Teatrului de Balet din Sibiu, a căror coregrafie este semnată de Aleisha Sibhoun Prodea (România). Aceștia sunt doar câțiva dintre artiștii care vor lumina scena în noaptea dintre ani.
Atmosfera de poveste a muzicii clasice este rezervată celor care vor alege să se bucure de trecerea dintre ani la Sala Thalia a Filarmonicii de Stat din Sibiu. Evenimentul se va desfășura în dublă reprezentație, începând cu orele 18:00, pe 31 decembrie 2023 și 1 ianuarie 2024. Biletele sunt disponibile pe entertix.ro, myticket.ro, dar și la casa de bilete a Filarmonicii de Stat Sibiu (telefon 0735.566.486).

Concertul de Anul Nou de la Sibiu, Ediția XV, este un eveniment organizat de Asociația Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România (UCIMR) în parteneriat cu Filarmonica de Stat Sibiu.

Pret bilet: 75-150

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 119
moni d

Adaugat in urma cu 11 zile, 20 Nov. 2023

Adaugat de Moni D.

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 841

Alte Evenimente din Sibiu
1 decembrie 2023 la sibiu

1 Decembrie 2023 la Sibiu

Sibiu, Sibiu. Vineri 1 Decembrie 2023
concert de colinde tradi ionale la sibiu

Concert de colinde tradiționale la Sibiu

Sibiu, Sibiu. Marţi 12 Decembrie 2023
    Nu sunt comentarii adaugate la evenimentul: Concert de Anul Nou 2024 Sibiu

    .