poze subway deschide primul restaurant drive thru din romania
poze subway deschide primul restaurant drive thru din romania poze subway deschide primul restaurant drive thru din romania

SUBWAY® deschide primul restaurant drive-thru din România

Sibiu , Sibiu. Vineri 27 Iunie 2014 08:15

Categorii: Inaugurari , Alte Evenimente

În parteneriat cu Petrom, SUBWAY® intră pe segemntul restaurantelor drive-thru din România.SUBWAY®anunță colaborarea cu Petrom și propune sibienilor o gustare rapidă și proaspătă în primul restaurant SUBWAY® de tip drive-thru din România. Astfel, toții fanii SUBWAY® împreună cu toți conducătorii auto sunt invitați să viziteze noul restaurant SUBWAY® deschis în incinta stației Petrom Veștem, de la intrarea în orașul Sibiu.

Noul SUBWAY®este al doilea restaurant deschis în Sibiu și primul de tip drive-through din țară. Unitateavine în sprijinul clienților grăbiți care doresc o alternativă pentru un prânz rapid. În acest sens, restuarantul este prevăzut cu un sistem de comandă modern și aparatură de ultimă generație care asigură servirea rapidă aclienților. Artiștii sandvișurilor sunt pregătiți să personalizezegustărileîn funcție de preferințele fiecăruia, astfel încât toți fanii să se poată bucura de aceleași ingrediente în milioane de combinații delicioase.
”Din dorința de a simplifica drumurile clienților noștri și a economisi timpul petrecut în trafic, ne-am gândit să le oferim o gustare, la pachet cu alimentarea cu combustibil a autovehiculului. Personalul restaurantului a fost selectat în urmaunui proces riguros de testareși este pregătit să onoreze un număr mare decomenzi într-un timp record,pentru a veni în sprijinul celor care își petrec o mare parte din zi în trafic”, a declarat Andrei Trifan, Development Agent SUBWAY® Romania.
Restaurantul are o suprafață de 160 mp și este capabil să asigure servirea a peste 64 persoane zilnic. Restaurantul are un concept de design nou și modern denumit Decor Metropolitan și va fi deschis 24/7. Restaurantul SUBWAY® este amplasat într-o locație strategică, la intrarea pe autostrada Sibiu-Nădlac, una dintre cele mai importante autostrăzi, cu un trafic ce depășește un million de autovehicule zilnic. În plus, parteneriatul cu Petrom oferă un atuu datorită numărului ridicat al șoferilor care se pregătesc de drum și opresc pentru alimentare.
Inaugurarea noului restaurant marchează al 20-lea restaurant SUBWAY®din România și urmărește ruta internațională de dezvoltare a rețelei de restaurante, care în curând va depăși 42.000 de restaurante deschise la nivel mondial.
SUBWAY® înțelege și promovează consumul alimentelor proaspete și oferă acum ocazia de a lua la pachet rezerva de energie, pentru orice moment al zilei. Restaurantul drive-thru din Sibiu este deschis zilnic, 24/7 și oferă aceeași gamă variată de combinații și ingrediente.
Din 2012, când compania a deschis primul său restaurant în București, SUBWAY® a continuat să se extindă, ajungând la 20 restaurante în cele mai importante orașe din întreaga țară precum: Cluj, Timișoara, Iași, Constanța, Ploiești, Pitești, Suceava și Sibiu.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1305
Cuvinte cheie: SUBWAY , petrom , restaurant , Evenimente Sibiu

Eveniment postat de organizator

people

Adaugat in urma cu 3590 zile, 27 Iun. 2014

Adaugat de PEOPLE

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 305

Alte Evenimente din Sibiu
artmania festival 2024

ARTmania Festival 2024

Sibiu, Sibiu. 26 Iul 2024 - 28 Iul 2024
holzstock festival 2024

Holzstock Festival 2024

Sibiu, Sibiu. 16 Aug 2024 - 18 Aug 2024
targul de paste sibiu 2024

Targul de Paste Sibiu 2024

Sibiu, Sibiu. 26 Apr 2024 - 7 Mai 2024
targul de carte gaudeamus la sibiu 2024

Targul de carte Gaudeamus la Sibiu - 2024

Sibiu, Sibiu. 14 Aug 2024 - 18 Aug 2024
  • Ai ceva de zis?

    .