poze classics for pleasure

Classics for Pleasure

Sibiu , Sibiu. Vineri 16 Iulie 2021 20:00 - Duminică 18 Iulie 2021
Piata Mare

Categorii: Festivaluri , Muzica si Concerte

În perioada 16 – 18 Iulie 2021 Elite Art Club UNESCO vă invită la Classics for Pleasure – At the End There’s Light. Un simbol cultural al Ardealului, festivalul îi așteaptă pe melomani cu 3 concerte de muzică clasică și o expoziție inedită. Anul acesta tema festivalului este una plină de optimism și speranță, o odă adusă frumuseții vieții.

Festivalul se va deschide pe data de 16 Iulie cu un concert inedit în Piața Mare care va avea în program reorchestrații ale celor mai cunoscute piese pop și clasice din istoria muzicii. Pe data de 17 iulie, melomanii vor fi răsfățați cu un concert deosebit, dedicat curajului extraordinar al medicilor care ne oferă oportunitatea de a reveni la o viață normală. Închiderea va avea loc pe data de 18 iulie, cu tradiționalul concert Proms of Delight care anul acesta va fi dedicat frumuseții naturii și importanței protejării mediului înconjurător.

Vedetele acestei ediții vor fi Ion Bogdan Ștefănescu, Andreea Novac, Hector Lopez, Constantin Grigore, Iosif Ion Prunner, Aida Pascu, Ansamblul Violoncellissimo condus de Marin Cazacu, Orchestra Medicilor dr Ermil Nichifor și Orchestra Filarmonicii de Stat Sibiu.

Accesul la toate evenimentele este GRATUIT.

Mai multe detalii: https://classicsforpleasure.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 961
anca ionescu

Adaugat in urma cu 440 zile, 13 Iul. 2021

Adaugat de ancaescu

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

  • Ai ceva de zis?

    .