poze reincarca ti bateriile eveniment offline de weekend

Reincarca-ti bateriile! Eveniment offline de weekend

Sibiu , Sibiu. Vineri 18 Iunie 2021 18:00 - Duminică 20 Iunie 2021
Nucet, jude Sibiu

Categorii: Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 1/20

Experiențe transformatoare pentru trup, minte și suflet

Vrei să ai parte de un weekend nu doar cu mâncare, băutură și eventual o plimbare - ci plin cu experiențe transformatoare pentru trup, minte și suflet, pe care le vei putea reedita apoi oricând pentru a-ți îmbunătăți condiția fizică și psihică?

Ai trei variante:

1. Să ignori invitația mea în acest program de weekend și să continui să procedezi ca și până acum, obținând bineînțeles aceleași rezultate;

2. Să conștientizezi importanța unor experiențe noi în ceea ce privește setarea unor perspective mentale câștigătoare pentru tine și menținerea unei stări de sănătate înfloritoare - și să te străduiești să le dobândești de unul singur;

3. Să accepți provocarea de a lucra împreună, participând la acest eveniment care îmbină într-un mod plăcut activitățile pentru trup, minte și suflet.

Tu pe care o alegii?

Te invit să beneficiezi de efectele profund regeneratoare și transformatoare ale activităților practice din cadrul evenimentului - ”Reîncarcă-ți bateriile” care va avea loc în perioada 18 – 20 iunie la Nucet (https://localm.ro/odihna/gospodaria-bio-haus) – în inima naturii și a țării (la 15 km de Sibiu).

La BioHaus vei avea parte de mese pregătite cu produse din gospodăria proprie și de la localnici. Poți opta pentru un meniu vegan, lacto-ovo-vegetarian sau cu carne. La cerere, vei putea beneficia și de baie terapeutică în ciubăr. Și, de asemenea, vei beneficia de mult spațiu verde, terase generoase și aer foarte curat.

Atenție: Numărul locurilor la eveniment este limitat la 12 persoane – rezervă-ți locul tău din timp!

Cât de bine ți-ar prinde să evadezi câteva zile din rutina zilnică și să ai parte în același timp de odihnă activă și de reconectare cu natura?

Cum ar fi dacă ai deprinde câteva exerciții practice – realizate în mijlocul naturii – care să te ajute să scapi de efectele secundare ale lucrului la computer manifestate prin rigiditate la nivelul coloanei vertebrale și articulațiilor?

Ce-ar fi dacă ai găsi leacul împotriva insomniilor tale, a stressului, a anxietăți sau a acceselor nedorite de reactivitate – învățând un procedeu inedit de relaxare și de regenerare foarte profundă?

Și cum crezi că ar arăta rezultatele tale ulterioare dacă ți-ai oferi câteva ”momente altfel” care să dea un refresh binevenit perspectivelor și planurilor tale?

Vei afla răspunsurile la aceste întrebări dacă vei veni cu noi în weekend - să beneficiezi astfel și tu de toate efectele regeneratoare și transformatoare ale activităților practice desfășurate în cadrul acestui eveniment.

Din programul evenimentului:

- exerciții practice de yoga cu acțiune de îmbunătățire a condiției coloanei vertebrale, a funcțiilor și activității organelor interne, a musculaturii și articulațiilor – realizate afară pentru a beneficia de amplificarea efectelor practicii prin reconectare cu natura;

- drumeție în pădurea din apropiere și exerciții practice înainte de masă pentru îmbunătățirea focului digestiv

- leadership game – un joc care provoacă perspectivele mentale, (re)descoperirea și valorizarea punctelor tale forte, îmbunătățirea imaginii și a stimei de sine, amplifică intuiția, creativitatea și responsabilizarea

- foc de tabără și voie bună.

- alte exerciții practice de hatha-yoga și de respirație realizate outdoo

- un exercițiu special de relaxare care conferă o regenerare profundă și o comuniune specială cu natura

- sesiune de întrebări, răspunsuri și feedback

- sesiuni de coaching 1 la 1.

Mai multe detalii: https://www.lunif.com/curs/reincarca-ti-bateriile-eveniment-offline-de-weekend-119/189

Pret bilet: 847 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 498
mihaela

Adaugat in urma cu 1059 zile, 27 Mai. 2021

Adaugat de MihaelaGo

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 217

Alte Evenimente din Sibiu
artmania festival 2024

ARTmania Festival 2024

Sibiu, Sibiu. 26 Iul 2024 - 28 Iul 2024
holzstock festival 2024

Holzstock Festival 2024

Sibiu, Sibiu. 16 Aug 2024 - 18 Aug 2024
targul de paste sibiu 2024

Targul de Paste Sibiu 2024

Sibiu, Sibiu. 26 Apr 2024 - 7 Mai 2024
targul de carte gaudeamus la sibiu 2024

Targul de carte Gaudeamus la Sibiu - 2024

Sibiu, Sibiu. 14 Aug 2024 - 18 Aug 2024
  • Ai ceva de zis?

    .