poze curs mdc productivity and profitability improvement

Curs MDC: Productivity and Profitability Improvement

Sibiu , Sibiu. Joi 5 Martie 2020 09:00 - Vineri 6 Martie 2020

Categorii: Conferinte si Seminarii

Curs MDC: Productivity and Profitability Improvement

Methods Design Concept (MDC) este metodologia de reproiectare inovativă a proceselor de producție, cu sprijinul total al științei ingineriei industriale, pentru creșterea profitabilității prin productivitate. Scopul MDC este de a arăta cât de mult și cum se poate îmbunătăți productivitatea (M – Method, P – Performance and U – Utilization) și de a arata această îmbunătățire la nivel de alocare de personal, de optimizare a fluxurilor și liniilor și de profitabilitate.

Cursul Methods Design Concept (MDC): Industrial Engineering for Productivity and Profitability Improvement (28, 29 Octombrie 2019 – Sibiu) a fost conceput cu îndrumarea directă a Dr. Shigeyasu Sakamoto, care a elaborat și a publicat conceptul MDC.

Profitabilitatea și productivitatea sunt și vor rămâne provocările principale ale oricărei companii. În acest context, apar câteva întrebări: Ce metodologie poate fi utilizată pentru a proiecta o metodă de lucru la nivelul shop floor? Cum se poate seta un obiectiv pentru proiectarea viitoarei metode de lucru? Care este rolul ingineriei industriale? Cum pot fi implicați cu adevărat oamenii într-un design eficace și eficient al viitoarei metode de lucru? Detalii la https://exegens.com/curs-methods-design-concept-mdc/

Mai multe detalii: https://exegens.com/curs-methods-design-concept-mdc/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 364

Eveniment postat de organizator

emiliana aprozeanu

Adaugat in urma cu 294 zile, 18 Sep. 2019

Adaugat de exegens

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 4

Alte Evenimente din Sibiu
artmania festival 2020

ARTmania Festival 2020

Sibiu, Sibiu. 24 Iul 2020 - 25 Iul 2020
  • Ai ceva de zis?

    .