poze sibiul uneste prin dans trei continente

Sibiul uneşte prin dans trei continente

Sibiu , Sibiu. Joi 10 Iunie 2010

Categorii: Alte Evenimente

Preşedintele Federaţiei Franceze de Dans

40 de dansatori profesionişti din Grecia, Rusia, Canada, Japonia, Republica Moldova, Finlanda, Statele Unite ale Americii, Franţa şi România dau întâlnire publicului sibian, în cadrul unui eveniment inedit aflat în acest an la cea de-a treia ediţie: „Concurs Internaţional de Dans Clasic şi Contemporan Sibiu”.
Concursul, va avea loc pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Sibiu, va debuta joi, 10 iunie 2010 şi se va încheia duminică, 13 iunie 2010 cu Gala de Premiere a Participanţilor.
Publicul va avea accesul liber la eveniment, atât în cele trei zile de concurs cât şi la Gala de Premiere a Participanţilor, reprezentaţiile începând în fiecare zi de la ora 18:00.
Concursul este structurat pe trei secţiuni după cum urmează: secţiunea I – dans clasic (10 iunie), secţiunea a II-a - dans contemporan (11 iunie) şi secţiunea a III-a – finala, seara de 13 iunie fiind rezervată Galei de Premiere a Participanţilor.
Juriul, format din foşti balerini de renume internaţional îl are ca preşedinte în acest an pe Irek Mukhamedov (Anglia), fost prim solist al Teatrului Balşoi Moscova, iar în componenţă se regăsesc: Mikhail Tchoupakov (S.U.A.), Cristina Hamel (Franţa), Sergiu Ştefanschi (Canada), Yurie Shinohara (Japonia), Yvon Strauss (Franţa) - Preşedintele Federaţiei Franceze de Dans, federaţie parteneră a Teatrului de Balet Sibiu, Alexander Hoffman (Germania) – Director UNESCO pentru Dans, şi Sergiu Anghel (România).
Evenimentul, aflat pe Agenda Cultural - Sportivă a Municipiului Sibiu, este organizat de Asociaţia Ordinul Cavalerilor de Sibiu în colaborare cu Teatrul de Balet Sibiu, cu sprijinul municipalităţii sibiene.
Sponsorii acestei ediţii sunt Hotel Continental Forum Sibiu, Clubul Lions, Simba Hotel, Simba Restaurant şi Simba Catering.
Miercuri, 9 iunie, de la ora 12:00, în sala de consiliu din incinta Primăriei Municipiului Sibiu, organizatorii vor susţine o conferinţă de presă, ocazie cu care puteţi afla mai multe informaţii despre eveniment.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 547
Cuvinte cheie: Sibiu
pop rodica

Adaugat in urma cu 5042 zile, 08 Iun. 2010

Adaugat de rodicarodica

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3509

Alte Evenimente din Sibiu
artmania festival 2024

ARTmania Festival 2024

Sibiu, Sibiu. 26 Iul 2024 - 28 Iul 2024
holzstock festival 2024

Holzstock Festival 2024

Sibiu, Sibiu. 16 Aug 2024 - 18 Aug 2024
concert trooper

Concert Trooper

Sibiu, Sibiu. Vineri 5 Aprilie 2024
la familia turneu na ional foarte 2024

La Familia - Turneu național "FOARTE" 2024

Sibiu, Sibiu. Sâmbătă 30 Martie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .