poze persoanele cu dizabilitati invata sa fie independente

Persoanele cu dizabilităţi învaţă să fie independente

Sibiu , Sibiu. Miercuri 21 Iulie 2010 08:00 - Joi 22 Iulie 2010

Categorii: Alte Evenimente

evenimente de instruire pentru viaţă independentă

Sibiul este unul dintre cele trei judeţe unde, în urma unui proiect european, au fost înfiinţate centre regionale de training pentru persoanele cu dizabilităţi cu scopul de a le instrui să ducă o viaţă cât mai independentă.

În 21 şi 22 iulie, va avea loc un „Stagiu de instruire pentru viaţa independentă” pentru persoane cu dizabilităţi motorii medii din municipiul şi judeţul Sibiu, organizat de Fundaţia Motivation Romania, la centrul de training din strada Justiţiei, nr. 13. Evenimentul este parte a proiectului „Reţea pentru incluziune” cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 – Investeşte în OAMENI! Scopul acestuia este dezvoltarea unei reţele de servicii specializate pentru persoanele cu dizabilităţi din România.

În judeţele Prahova, Sibiu şi Mehedinţi au fost înfiinţate centre de training regional, unde se organizează evenimente de instruire pentru viaţă independentă, pentru persoane cu dizabilităţi motorii la nivel regional. Instruirea persoanelor cu dizabilităţi motorii urmăreşte creşterea capacităţii lor de a deveni membri activi ai societăţii.
www.ronduldesibiu.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 536
pop rodica

Adaugat in urma cu 4578 zile, 19 Iul. 2010

Adaugat de rodicarodica

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3509

  • Ai ceva de zis?

    .