poze o noua campanie de adoptie a cainilor comunitari

O noua campanie de adoptie a cainilor comunitari

Sibiu , Sibiu. Luni 28 Iunie 2010 - Luni 5 Iulie 2010

Categorii: Alte Evenimente

sibienii care îşi doresc un câine

Serviciul de gestionare a câinilor fără stăpân împreună cu Das Kleine Tierheim (Pferd und Hund e. V.), asociaţia cu care Primăria colaborează de mai bine de un an, pregătesc o nouă campanie de adopţie a câinilor comunitari.

Un nou transport de aproximativ 40 de câini va pleca către Germania la sfârşitul lunii iunie sau la începutul lunii iulie. Până în prezent, asociaţia amintită a efectuat trei transporturi către Germania, acest al patrulea transport aducând numărul de câini comunitari adoptaţi în această ţară la peste 180.

Şi sibienii care îşi doresc un câine pot adopta din adăpostul care funcţionează în Dealul Guşteriţei. Câinii care sunt daţi spre adopţie pot fi văzuţi şi pe site-ul www.cainifarastapan.sibiu.ro .

Reamintim de asemenea faptul că Serviciul de gestionare a câinilor fără stăpân împreună cu Asociaţia Pferd und Hund e.V. (Das Kleine Tierheim) continuă acţiunea de sterilizare a câinilor care nu fac parte dintr-o rasă omologată. Ambulatoriul este în continuare amplasat în cartierul Hipodrom, lângă Piaţa Rahovei şi funcţionează de luni până vineri, în intervalul orar 12 – 18.

O altă acţiune menită să sprijine adăpostul pentru câini comunitari este o iniţiativă a Consulatului Germaniei la Sibiu. Consulatul va găzdui în sediul său o acţiune ce se va desfăşura pe perioada Campionatului Mondial de Fotbal. Persoanele invitate vor putea urmări partidele de fotbal în această locaţie şi vor fi invitaţi apoi să facă o donaţie pentru sprijinirea adăpostului pentru câini comunitari.

În prezent, în adăpost sunt 92 de câini. Până în prezent au fost sterilizaţi un număr de aproximativ 1600 de câini.


Sursa: Primaria Sibiu

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 548
Cuvinte cheie: Sibiu
pop rodica

Adaugat in urma cu 4620 zile, 15 Iun. 2010

Adaugat de rodicarodica

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3509

Alte Evenimente din Sibiu
artmania 2023 la sibiu

ArtMania 2023 la Sibiu

Sibiu, Sibiu. 28 Iul 2023 - 30 Iul 2023
  • Cum a fost?
    andra elena
    salexandra   28 Iun. 2010, 22:51:10

    O campanie care merita sprijinita.


    .