poze consiliere pentru operatorii culturali sibieni

Consiliere pentru operatorii culturali sibieni

Sibiu , Sibiu. Miercuri 16 Iunie 2010

Categorii: Alte Evenimente

AFCN este o instituţie publică

Reprezentanţii Adminsitraţiei Fondului Cultural Naţional(AFCN) vor fi prezenţi la Sibiu, pentru a susţine o sesiune de informare petnru operatorii culturali sibieni, cu privire la oportunităţile de finanţare a proiectelor culturale din fondurile publice nerambursabile.

Evenimentul va avea loc miercuri, în Sala de Consiliu din cadrul Bibliotecii Judeţene Astra. Sesiunea va fi fost prezentată de dr. Cristian Vasile Petcu, director AFCN, Cristiana Vlad, consilier şi Mihai Vasile, avocat, din partea AFCN.

Ca subiecte, vor fi abordate: sesiunea de finanţare pentru proiecte culturale I/2010, lansată în data de 21 aprilie 2010, respectiv sesiunea de finanţare pentru proiecte editoriale II/2010, lansată în data de 9 iunie 2010.

Întâlnirea îşi propune fundamentarea unui parteneriat în domeniul culturii prin dialog eficient şi transparent între toţi actorii culturali, beneficiari cât şi ordonatori de credite, în vederea găsirii de soluţii adecvate şi fezabile privind îmbunătăţirea mecanismelor de accesare a fondurilor publice nerambursabile.

La discuţie sunt invitaţi să participe reprezentanţi ai instituţiilor publice care organizează programe, proiecte şi activităţi culturale, persoane juridice de drept privat care, potrivit actelor constitutive, desfăşoară activităţi culturale, dar şi persoane fizice autorizate care desfăşoară activităţi culturale (artişti, meşteşugari, producători, impresari etc.) AFCN este o instituţie publică autonomă creată în anul 2005 pentru a oferi finanţări nerambursabile proiectelor culturale.
Sursa: infosib

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 452
Cuvinte cheie: Sibiu
pop rodica

Adaugat in urma cu 4620 zile, 15 Iun. 2010

Adaugat de rodicarodica

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3509

Alte Evenimente din Sibiu
artmania 2023 la sibiu

ArtMania 2023 la Sibiu

Sibiu, Sibiu. 28 Iul 2023 - 30 Iul 2023
  • Ai ceva de zis?

    .