poze hecs 2014 back to the roots

HECS 2014. BACK TO THE ROOTS

Sibiu , Saliste. Vineri 6 Iunie 2014 17:00 - Duminică 8 Iunie 2014
Complexul Agroturistic

Categorii: Alte Evenimente , Sport si Excursii

Numar min/max participanti: 100/0

HECS a ajuns la cea de-a opta ediţie şi aduce cu sine o serie de surprize pentru pasionaţii sportului pe două roţi. Sub egida „Back to the Roots”, ediţia HECS 2014 este una specială, dedicată întoarcerii la originile hard-enduro-ului. Între 6-8 iunie 2014, concurenţi din toată ţară şi de peste hotare sunt aşteptaţi la Sibiu pentru a-şi demonstra talentul şi abilităţile pe parcursul celor trei zile de competiţie.

Prolog pe traseu offroad

Anul 2014 vine cu mari schimbări la capitolul prolog. Spre deosebire de anii trecuți, când calificările pentru cursa offroad se realizau printr-un Prolog construit din obstacole artificiale, anul acesta calificările se vor realiza pe un traseu offroad complex și scurt, de circa 7 km. Aşadar, ziua de vineri, 6 iunie, este dedicată rundei de calificări, iar în funcţie de timpii obţinuţi se va stabili ordinea de plecare la startul pentru concursul propriu-zis, programat sâmbătă şi duminică. Traseul offroad se va desfăşura în zona montană din Mărginimea Sibiului (zona Sălişte-Sibiel), cu startul din Complexul Agroturistic din localitatea Sălişte.

Programul HECS 2014

Vineri, 6 iunie 2014, ora 17.00, Sălişte, Complex Agroturistic
- Runda de calificări
Sâmbătă, 7 iunie 2014, ora 08.00, Sălişte, Complex Agroturistic
- Start ziua 1 offroad
Duminică, 8 iunie 2014, ora 08.00, Sălişte, Complex Agroturistic
- Start ziua 2 offroad
- Festivitatea de premiere

Spectatorilor li se asigură puncte de vizionare pe traseul offroad pentru a fi în mijlocul acţiunii şi a simţi din plin adrenalina competiţiei, iar un alt lucru care merită menţionat este acela că riderilor li se asigură puncte de alimentare pe parcursul traseului, pentru a evita eventualele probleme.

Pasionaţii de hard enduro se pot înscrie în competiţie la cele două clase: A Profi și B Hobby. Până la finalul lunii mai, taxa de înscriere este redusă. Detalii despre înscrieri şi programul evenimentului găsiţi pe site-ul oficial al evenimentului: www.hecs.ro şi pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/HecsHardEnduroCompetitionSibiu.

Hard Enduro Competition Sibiu (HECS) este o competiție sportivă, înscrisă în Calendarul Federaţiei Române de Motociclism, organizată cu scopul de a promova hard-enduro-ul în rândul tinerilor și de a-i îndruma spre performanță. Evenimentul este realizat cu sprijinul Primăriei Săliște, Motul, iXS, Zona enduro, Dirt Bike Zone, Rorace.ro, Extremeaddict.ro, Pemotoare.ro şi CalendarEvenimente.ro.

Mai multe detalii: http://www.hecs.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 934

Eveniment postat de organizator

laura popa

Adaugat in urma cu 3642 zile, 29 Apr. 2014

Adaugat de Laura Popa

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 33

  • Ai ceva de zis?

    .