poze arka park outdoor challenge
poze arka park outdoor challenge poze arka park outdoor challenge poze arka park outdoor challenge

Arka Park Outdoor Challenge

Sibiu , Paltinis. Sâmbătă 4 Iulie 2015 10:00 - Sâmbătă 4 Iulie 2015
Arka Park Păltiniş

Categorii: Jocuri si Concursuri , Sport si Excursii , Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 100/200

Arka Park Outdoor Challenge – o provocare la aventură în natură

Sâmbătă, 04 iulie 2015, iubitorii de aventură sunt aşteptaţi la prima ediţie a evenimentului Arka Park Outdoor Challenge, o competitie de escaladă adresată tuturor iubitorilor de mișcare, care se va desfășura pe traseele de escaladă din parcul de aventură Arka Park Păltiniș. Startul competiţiei se va da sâmbătă, 4 iulie 2015, începând cu ora 10:00 și se poate înscrie gratuit oricine a practicat cel puțin o dată activitatea de escaladă în copaci.

Competiția se va desfășura pe trasee prestabilite din Arka Park Păltiniș, pe diferite categorii de vârstă, după cum urmează:
– Copii 7 – 10 ani ( băieţi și fete)
– Copii 11 – 14 ani ( băieţi și fete)
– Tineri 15 -17 ani ( băieți și fete )
– Adulți peste 18 ani ( băieți și fete)

“8 trasee normale și 4 trasee speciale cu tiroliane din cadrul parcului de aventură vor fi puse la dispoziţia celor care intră în competiție cu poftă de aventură şi bună dispoziţie. În vederea includerii în clasamentul final, toţi participanții vor trebui să parcurgă integral 3 trasee de escaladă și 2 trasee de tiroliană. Gradul de dificultate al traseelor diferă în funcție de categoria de vârstă.”, a declarat Valentina Matei din partea Arka Park Păltiniş.

Câştigătorii de la fiecare categorie vor fi răsplătiţi cu diplome, medalii şi premii din partea partenerilor de eveniment. Informaţiile legate de condiţiile de participare, regulamentul competiţiei şi formularul de înscriere pot fi accesate pe site-ul www.acceptaprovocarea.com sau pe pagina de Facebook www.facebook.com/SibiuChallenge.ro

Arka Park Outdoor Challenge este o competiţie sportivă organizată de CAB Sport şi Arka Park, prin intermediul căreia se doreşte promovarea unor forme noi şi inedite de a face mişcare şi de petrecere a timpului liber în natură. Evenimentul este susţinut de ANDU, UCM, Aria Sport, Boromir, Feleacul, Biteco, Isotech, Promo Management, Printcenter, Sibiu 100 % şi Radio Impuls.

Mai multe detalii: http://acceptaprovocarea.com/2015/06/30/arka-park-outdoor-challenge-o-provocare-la-aventura-in-natura/

Comenteaza pe Facebook
laura popa

Adaugat in urma cu 3221 zile, 30 Iun. 2015

Adaugat de Laura Popa

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 33

  • Ai ceva de zis?

    .