poze festivalul zilele recoltei medias

Festivalul „ZILELE RECOLTEI MEDIAS”

Sibiu , Medias. Sâmbătă 6 Octombrie 2018 - Duminică 7 Octombrie 2018

Categorii: Festivaluri , Muzica si Concerte

Festivalul „ZILELE RECOLTEI MEDIAS” aduce cei mai in voga artisti si un tezaur de bunatați culinare, un spectacol al toamnei, specific sezonului recoltei!

Dam start petrecerii Sambata, 06 Octombrie, cu un recital extraordinar care va ajunge direct la sufletele voastre, cu doi artisti foarte indragiti, CATALIN DOINAS si ADINA ROSCA, urmand ansamblul FLORILE TARNAVELOR si recital COSMINA FULEA. BENONE SINULESCU va urca pe scena in fata dumneavoastra, cu un spectacol deosebit de petrecere, seara fiind incheiata cu recitalul frumoaselor artiste BAMBI, dupa care am pregatit pentru toti tinerii petrecareti un program de clubbing alaturi de DJ KILLER & MC DARIUS!

Tot sambata, inca de dimineata, surprizele se tin lant: in cadrul concursului „GOSPODARUL PIETEI”, va fi premiat cel mai frumos stand expozițional cu legume de toamna, concursuri pentru cei mici de sculptat dovleci, demonstrații de stors mustul in lin tradițional si zdrobitul strugurilor in picioare, de catre tinere fete imbracate in port popular, iar in cadrul concursului „CAMARA DE TOAMNA” se va premia cel mai frumos borcan cu muraturi, care se va expune ulterior in piața, cea mai gustoasa si ingenioasa rețeta de zacusca, si preparatul magiunului de prune in mod tradițional, dupa rețeta traditionala.

Ziua de Duminica, 07 Octombrie o vom aloca preparatelor de toamna, show-urilor culinare inedite pregatite inca de la prima ora, tocana de batal la ceaun, berbecuți la protap, iar seara ne va aduce Mega surprize!!

Deschidem seria spectacolelor cu un program folcloric deosebit, susutinut de indragiti artisti ai zonei, ansamblul folcloric PURTATA Medias si ansamblul folcloric CUNUNA BLAJELULUI, urmand un recital al formatiei DINAMIC BAND MEDIAS, dupa care INA TODORAN si MARIA BUTILA ne vor oferi recitaluri de exceptie.

O alta surpriza va fi indragitul artist ION de RO-MANIA, cu un concurs de karaoke atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari, si incheiem glorios cu o mare surpriza pentru voi toti – Recital extraordinar PUIU CODREANU, cei mai tineri continuand petrecerea alaturi de DJ KILLER & MC DARIUS!

Pe langa toate aceste surprize, vor fi prezenti zeci de comercianti veniti din toate colturile tarii ce va vor oferi cele mai gustoase preparate, fructe, legume, dulciuri si dulceturi, carnuri aromate, un tezaur de bunatati culinare. Nu vor lipsi nici mesterii populari prezenti la eveniment cu minunate exponate lucrate manual, artizanat de Corund, ceramica, hand-made, produse textile, marochinarie,etc.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 818
Cuvinte cheie: karaoke , Evenimente Medias
motanel pedestru

Adaugat in urma cu 2002 zile, 05 Oct. 2018

Adaugat de Motanel10017

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 62

  • Ai ceva de zis?

    .