poze festivalul berii medias

Festivalul BERII Medias

Sibiu , Medias. Vineri 28 Iunie 2019 09:00 - Duminică 30 Iunie 2019
Piata Corneliu Coposu

Categorii: Festivaluri , Muzica si Concerte , Targuri

Numar min/max participanti: 1000/0

Polul distracției se mută timp de trei zile la Mediaș!! FESTIVALUL BERII revine în forță și deschide distracția începand de vineri, 28 iunie! Organizatorii - Primaria și Consiliul Local al Municipiului Mediaș și Autentic Events, vă așteaptă cu mic, cu mare, în Piața Corneliu Coposu, pentru trei zile incendiare!

Propunem tuturor locuitorilor și nu numai, un festival încărcat de voie bună, distracție, multe surprize și concerte în fiecare seară!
FESTIVALUL BERII! Trei zile pline de energie pozitivă, activități recreative, distracție, concerte și momente pentru întreaga familie!
Anul acesta, petrecerea și voia bună vor fi asigurate de artiști și muzică de calitate, spectacole excepționale la scenă deschisă, degustări de mancăruri delicioase, de notă maximă, bere reece și multăă...în mii de butoaie, show-uri excepționale și cel mai mare și frumos parc de distracții pentru cei mici!!!
Vă promitem un week-end plin de distracție!
Vineri 28 iunie, vă așteptăm să dăm împreună start distracției, alături de tinere talente ale folclorului romanesc, cu artistii: Valentin Sanfira, Bogdan Cioranu, Codruța Rodean și Ovidiu Homorodean.
Vom continua cu un Megarecital MARIO FRESH și seara pe racoare, încingem atmosfera cu Dj Killer șiMc Anuryh!
Sambata 29 iunie, berea curge din belsug iar show-ul continua in acelasi ton, cu indragitii si talentatii artisti: Aurelian Suciu și Ionela Morutan.
Vom continua cu un Megarecital BIBI, iar glorioasa trupă PROCONSUL va incinge la maxim seara de sambată. Vom încheia seara în ritm de dans cu Dj Killer și Mc Anuryh!
Deschidem ziua de duminică, 30 iunie, alături de ansamblul folcloric Purtata, vom continua cu un program de muzică populară de petrecere oferit de Cosmina Fulea și Aurica Bacea, după care trupa DINAMIC ne va încanta cu un deosebit concert.
Marea surpriză a serii va fi un recital extraordinar susținut de ADRIANA ANTONI și taraful.
Pe langă toate aceste surprize, vor fi prezenți zeci de comercianți veniți din toate colțurile țării, ce vă vor oferi cele mai gustoase bucate, cărnuri aromate, preparate proaspete și gustoase, produse tradiționale romanești,deserturi delicioase, plăcinte și cozonaci pufoși, înghetată, gogoși, clătite, kurtoș kalacs, papanași cu dulcețuri fine, nu vor lipsi nici meșterii populari prezenți la eveniment cu minunate exponate lucrate manual, artizanat de Corund, ceramică, hand-made, produse textile, marochinărie,etc.
Rauri de bere, muzică bună, specialități culinare delicioase!
Așadar, în perioada 28-30 iunie, nu vă faceți planuri și alegeți Festivalul Berii Mediaș 2019, pentru zile de vară pline de viață!
Intrarea este libera!

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/460788908064919/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1908

Eveniment postat de organizator

visionimprove brasov

Adaugat in urma cu 1770 zile, 21 Iun. 2019

Adaugat de VisionImprove10296

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 133

  • Ai ceva de zis?

    .