poze festivalul berii medias 3 5 august 2018

FESTIVALUL BERII MEDIAS 3-5 AUGUST 2018

Sibiu , Medias. Vineri 3 August 2018 11:00 - Duminică 5 August 2018
Piata Corneliu Coposu

Categorii: Festivaluri , Muzica si Concerte , Targuri

Numar min/max participanti: 3000/6000

Polul distractiei se muta timp de trei zile la Medias!! FESTIVALUL BERII revine in forta si isi deschide portile incepand de vineri, 03 august!

Organizatorii - Primaria Municipiului Medias si Asociatia Culturala Autentic Fest va asteapta cu mic, cu mare, in Piata Corneliu Coposu, pentru trei zile incendiare!
Vineri 3august, va asteptam sa dam impreuna start distractiei, alaturi de marii artisti: Narcisa Luncan si Filut Tabara, Bogdan Cioranu, Olguta Berbec si Andreea Voica. Seara pe racoare, incingem atmosfera cu SPEAK!
Sambata berea curge din belsug, show-ul continua in acelasi ton, cu indragitii si talentatii artisti: Oana Tomoiaga, Ovidiu Homorodean si Vladuta Lupau, iar superba voce a IOANEI IGNAT va incinge la maxim seara de sambata.
Deschidem ziua de duminica alaturi de Cosmina Fulea, cu un spectacol de folclor pe care sa petrecem cu totii, dupa care Die Burzenland Party Band ne vor incanta cu un deosebit spectacol de muzica saseasca.
Marea surpriza a serii pentru cei mici va fi LINO GOLDEN, dupa care incheiem glorios cu un Megarecital COMPACT!
Pe langa toate aceste surprize, vor fi prezenti zeci de comercianti veniti din toate colturile tarii ce va vor oferi cele mai gustoase bucate, gratare, carnuri aromate, preparate proaspete si gustoase, produse traditionale romanesti, dulciuri, placinte, cozonaci, ciocolata de casa, turta dulce, inghetata, gogosi, clatite, kurtos kalacs, nu vor lipsi nici mesterii populari prezenti la eveniment cu minunate exponate lucrate manual, artizanat de Corund, ceramica, hand-made, produse textile, marochinarie,etc.
Intrarea este libera!

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/379840519212374/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 2193

Eveniment postat de organizator

visionimprove brasov

Adaugat in urma cu 2088 zile, 30 Iul. 2018

Adaugat de VisionImprove10296

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 133

  • Ai ceva de zis?

    .