poze festivalul berii medias 19 21 august 2016

FESTIVALUL BERII MEDIAS, 19 - 21 AUGUST 2016

Sibiu , Medias. Vineri 19 August 2016 09:00 - Duminică 21 August 2016
Piata Corneliu Coposu

Categorii: Festivaluri , Muzica si Concerte , Targuri

Festivalul Berii aduce la Mediaș în perioada 19 – 21 august 2016 un week-end plin de activități recreative, concerte și momente pentru întreaga familie!

Te așteptăm în perioada 19 – 21 august 2016 la Festivalul Berii din Mediaș, eveniment încărcat de voie bună, distracție și concerte în fiecare seară.

Voia bună pentru cei mici va fi asigurată de cel mai mare și frumos parc de distracții: trenulețe, castele, topogane gonflabile și carusele, iar pentru părinți organizatorii au pregătit concerte în fiecare zi și grătare încinse la maxim și stropite cu bere rece din belșug.

Vă promitem un week-end plin de distracție! Pe lângă toate aceste surprize, vom aduce pentru voi zeci de comercianți veniți din toate colțurile țării ce vă vor oferi cele mai gustoase bucate, sarmale, cărnuri afumate, cozonaci, preparate ungurești, cele mai bune vinuri asezonate lângă diversitatea de preparate, brânzeturi, Kurtos Kalacs, turtă dulce şi minunate exponate lucrate manual de meşteri populari, a căror măiestrie dau viaţă amintirilor.

Iar ca ospăţul să fie deplin vă aşteptăm cu adevătare produse tradiționale: plăcinte şi cozonaci din toate zonele ţării, dulciuri, afumături, brânzeturi, dulcețuri, zacuscă și multe altele.

Spectacole de excepție în fiecare seară cu NICOLE CHERRY, COMPACT, ESTER, NARCOTIC SOUND, CHRISTIAN.D ȘI MAMASITELE, SHIFT, nume sonore din folclorul tradițional: OVIDIU HOMORODEAN, MERIANA DEAC, IONUȚ FULEA și program local de folclor cu: Ansamblul “Perla tarnavelor” Medias, Costel Popa, Grupul Folcloric “Datini” din Bazna, Ansamblul “CUNUNA BLAJELULUI”, Ansamblul “PURTATA” din Medias si VASILE PADURE!

Evenimentul este organizat de catre Autentic Events cu sprijinul Primariei Municipiului Medias. Partener Oficial al evenimentului: Golden Brau, Parteneri Media: Radio Medias, Radio Ring Medias si Obiectiv Media.

Intrarea este liberă pentru toți cei ce doresc să petreacă câteva ore de relaxare și divertisment!

Mai multe detalii: http://www.visionimprove.ro/festivalul-berii-medias-19-21-august-2016/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1538

Eveniment postat de organizator

visionimprove brasov

Adaugat in urma cu 2309 zile, 11 Aug. 2016

Adaugat de VisionImprove10296

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 133

  • Ai ceva de zis?

    .