poze campionate de minifotbal si sah la copsa mica in jud sibiu

Campionate de minifotbal şi şah la Copşa Mică in jud Sibiu

Sibiu , Copsa mica. Marţi 15 Iunie 2010

Categorii: Jocuri si Concursuri

Campionatul Orăşenesc

Deşi înfiinţat doar de câteva luni, Clubul Sportiv din Copşa Mică a reuşit deja să se afirme graţie unor competiţii organizate la nivel local. Ceea ce se pregăteşte însă în aceste zile în oraşul din nordul judeţului Sibiu poate fi numit fără teama de a greşi, una dintre competiţiile care va angrena sute de locuitori ai oraşului, Este vorba despre campionatul de minifotbal al oraşului, competiţie care va debuta în 15 iunie, finala fiind programată undeva în jurul datei de 15 septembrie. Responsabilii clubului sportiv din oraş au stabilit deja şi un regulament al competiţiei, echipele urmând să fie formate din 5 jucători. De asemenea, la finalul campionatului va fi premiat golgeterul competiţiei, cel mai bun portar, cel mai bun jucător şi cel mai bun arbitru. De asemenea, echipa care va încasa cele mai puţine avertismente va primi Trofeul Fair Play. Fiecare partidă se va întinde pe durata a 2 reprize de câte 20 de minute fiecare.
Surprizele nu se opresc însă aici. Iubitorii sportului minţii sunt şi ei provocaţi la un Campionat Orăşenesc, programat în perioada iunie-septembrie. Competiţia se va desfăşura în sistem campionat (fiecare cu fiecare), iar câştigătorul va fi stabilit pe baza punctajului calculat în conformitate cu regulamentele Federaţiei Române de Şah.
Atât pentru Campionatul de Minifotbal, cât şi pentru Campionatul Orăşenesc de Şah, cei interesaţi sunt aşteptaţi pentru înscrieri la Clubul Sportiv din Copşa Mică.


revista.presei.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 562
Cuvinte cheie: Copsa mica
pop rodica

Adaugat in urma cu 5063 zile, 09 Iun. 2010

Adaugat de rodicarodica

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3509

  • Ai ceva de zis?

    .