poze douazeci de artisti din romania si franta la prima tabara de street art din tara la copsa mica

Douăzeci de artişti din România şi Franţa, la prima tabără de street-art din ţară, la Copşa Mică

Sibiu , Copsa mica. Luni 23 August 2010 10:00

Categorii: Alte Evenimente

Evenimentul este organizat de Primăria Copşa Mică

Douăzeci de artişti din România şi Franţa vor participa, începând de luni, la prima tabără de street-art din România, care va avea loc în oraşul sibian Copşa Mică şi în timpul căreia toate bannerele din campaniile electorale care nu au fost demontate vor fi înlocuite cu graffiti.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, joi, de Primăria Copşa Mică, prima tabăra de street-art din România se va desfăşura în perioada 23-29 august, curatorul şi iniţiatorul proiectului fiind artistul vizual Mihai Zgondoiu, transmite corespondentul Mediafax.

La tabăra "Free art" vor participa 20 de tineri artişti din România şi Franţa. "Tehnicile graffiti vor intra în rezonanţă cu tehnicile ecologice de reciclare a unor suporturi. Astfel, bannerele din Copşa Mică folosite în campaniile electorale şi prezidenţiale vor deveni un suport artistic pe care vor lucra artiştii invitaţi la acest eveniment. Vechea identitate propagandistică a bannerelor va fi înlocuită cu o identitate nouă, una artistică", se arată în comunicat. Invitaţi la această tabără de graffiti sunt artişti români din Bucureşti, Alba Iulia, Timişoara, Sibiu, Cluj-Napoca, dar şi artişti din Paris. Evenimentul este organizat de Primăria Copşa Mică, în parteneriat cu mai multe asociaţii de street-art.

www.turnulsfatului.ro/4784/douazeci-de-artisti-din-romania-si-franta-la-prima-tabara-de-street-art-din-tara-la-copsa-mica.html

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 272
Cuvinte cheie: Copsa mica
pop rodica

Adaugat in urma cu 5055 zile, 21 Aug. 2010

Adaugat de rodicarodica

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3509

  • Ai ceva de zis?

    .