poze handbalistii satmareni pleaca la ocna sugatag

Handbalistii satmareni pleaca la Ocna Sugatag

Satu-Mare , Satu Mare. Miercuri 14 Iulie 2010 12:00

Categorii: Sport si Excursii , Alte Evenimente

antrenamente zilnice, in aer liber


Din lot fac parte 16 jucatori care vor ramane in cantonament vreme de 10 zile

Dupa o saptamana de pregatiri intense la Satu Mare, lotul handbalistilor de la CSM pleaca miercuri intr-un stagiu de pregatire montan care va dura 10 zile.

Handbalistii satmareni vor petrece cele 10 zile in statiunea maramuresana Ocna :ugatag acolo un de au fost si s-au pregatit si in luna martie a acestui an dar si in vara anului trecut. Delegatia satmareana pleaca spre Ocna Sugatag miercuri la ora 12.00, iar lotul cuprinde 16 jucatori, cei doi antrenori Ioan Palko si Nicolae Istrate la care se adauga un maseur.
Dar iata care este lotul ales de antrenori si conducerea clubului: Teremi, Panazan, Pogyina – portari> Surducan (inter), Vijbovszki (centru), Savlovschi (inter), Olah (extrema), Savici (pivot), Cristi Jurj (inter), Raul Pop (inter), Varody (pivot), Munea (centru), Mateias (extrema), Iovan Stankov (inter), Bejenariu (extrema), Timofte (inter, extrema).
Conducerea clubului a decis ca Vlad Ardelean si Mates sa nu faca deplasarea la Ocna :ugatag dar ei raman in continuare in vederile antrenorilor in timp ce la Tomescu, venit de la Pitesti, s-a renuntat. Nu face deplasarea nici extrema Osvath deoarece el s-a imbolnavit, a facut varicela motiv pentru care trebuie sa stea izolat doua saptamani. El s-a intors dealtfel acasa la Oradea si va reveni in lot la sfarsitul lunii iulie. Antrenorii si-ar mai dori in lot un inter dreapta, doleanta care va incerca sa fie transpusa in realitatea de conducerea clubului. Handbalistii satmareni vor sta la Ocna :ugatag pana pe 27 iulie timp in care vor efectua 2-3 antrenamente zilnice, in aer liber si in sala, dar si in sala de forta si la piscina.
Dupa intoarecerera acasa se vor continua antrenamentele fizice, dar se va trece si la jocuri de pregatire, handbalistii satmareni urmand sa participe la 3-4 turnee, doua in Ungaria, unul la Odorhei si unu la Satu Mare.
www.informatia-zilei.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 717
Cuvinte cheie: Satu Mare
pop rodica

Adaugat in urma cu 5028 zile, 13 Iul. 2010

Adaugat de rodicarodica

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3509

Alte Evenimente din Satu Mare
zilele ora ului satu mare 2024

Zilele orașului Satu Mare 2024

Satu-Mare, Satu Mare. 24 Mai 2024 - 26 Mai 2024
samfest jazz wine

Samfest Jazz&Wine

Satu-Mare, Satu Mare. 21 Iun 2024 - 23 Iun 2024
  • Ai ceva de zis?

    .