poze chevrolet dragracing 2011 la satu mare
poze chevrolet dragracing 2011 la satu mare

Chevrolet DragRacing 2011 la Satu Mare

Satu-Mare , Satu Mare. Sâmbătă 11 Iunie 2011 12:00

Categorii: Jocuri si Concursuri

Un nou eveniment automobilistic de amploare va fi organizat pe Aeroportul Internaţional Satu Mare.

Chevrolet DragRacing, organizat al treilea an cosecutiv în judeţul nostru, se va desfăşura în 11 iunie.

Concursuri de accelerare în 24 de categorii, pentru maşini de stradă şi cele special construite, elemente de show auto şi moto, programe de timp liber pentru toate gusturile şi toate vârstele, în special tineret – toate la cel mai mare eveniment automobilistic din nord-vestul Transilvaniei: Chevrolet DragRacing 2011.

Evenimentul aflat la cea de-a treia ediţie va fi singura etapă română a Campionatului Central European de Accelerare (CEDC), unde se vor întrece şoferi din cinci ţări din centrul Europei, respectiv singura etapă cu posibilitatea de a strânge puncte pentru Campionatul Naţional de Accelerare Auto a României. Totodată, pentru şoferii din judeţul Satu Mare este în pregătire competiţia „de casă” Cupa Satu Mare.
Demonstraţii pe două şi patru roţi: anul acesta, în premieră, sunt invitaţi „magicienii” showurilor moto din Ungaria, care vor oferi demonstraţii drag-bike şi prezentări de accelerare moto, nemaivăzute în zona noastră până acum.

Cea mai mare petrecere automobilistică din regiune aduce şi un element de noutate, respectiv programe de petrecere în aer liber, respectiv echipa Joy Beach Carei va amenaja o întreagă arenă de party, care în cursul zilei va oferi programe de animaţie, iar după apusul soarelui petrecere cu o echipă de DJ.

Înscrierile la concursurile desfăşurate în acest an se fac începând din 1 iunie pe adresa satumare@dragracing.ro, regulamentul şi toate informaţiile vor fi publicate pe pagina oficială a evenimentului, www.chevrolet.dragracing.ro
Partenerul principal al evenimentului este Chevrolet West Satu Mare, maşina oficială a evenimentului este noul Chevrolet Aveo – care va fi pusă la dispoziţia vizitatorilor pentru drive test. Parteneru oficial este Garanti Bank, distracţia este garantată de Ştrandul Termal Carei. Aeroportul Internaţional Satu Mare este pus la dispoziţia organizatorilor de Consiliul Judeţean Satu Mare, obiectivele instituţiei fiind mediatizarea serviciilor Aeroportului, a facilităţilor de zbor şi promovarea turistică a judeţului Satu Mare.

Organizatorii evenimentului: AutoSportClub şi GergBog, Dragracing Hungary şi Dragracing Events Romania.

Comenteaza pe Facebook
olimpia

Adaugat in urma cu 4731 zile, 18 Mai. 2011

Adaugat de pia792001

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 189

Alte Evenimente din Satu Mare
zilele ora ului satu mare 2024

Zilele orașului Satu Mare 2024

Satu-Mare, Satu Mare. 24 Mai 2024 - 26 Mai 2024
samfest jazz wine

Samfest Jazz&Wine

Satu-Mare, Satu Mare. 21 Iun 2024 - 23 Iun 2024
  • Ai ceva de zis?

    .