poze premiera se deschide primul mall la satu mare

PREMIERĂ: Se deschide primul mall la Satu Mare

Satu-Mare , Satu Mare. Miercuri 15 Septembrie 2010

Categorii: Inaugurari

Primul cinematrograf 3D la Satu mare

Din toamna acestui an, sătmărenii se vor bucura şi de primul cinematrograf 3D. Până în prezent, gradul de ocupare a spaţiilor comerciale este foarte mic, iar de acest lucru depinde şi data inaugurării oficiale.

Unul dintre cele trei malluri care urmează să fie inaugurate în acest an în România se va deschide la Satu Mare. Grand Mall este în proprietatea omului de afaceri Gheorghe Moiş, deţinătorul companiei SC Mtecom SA, iar investiţia de 3,5 milioane de euro provine din surse proprii. Este cel mai bogat om de afaceri din Satu Mare după Vasile Lucuţ şi locul 236 în Top Forbes 500 miliardari.

Grand Mall este amplasat în centru oraşului, la intersecţia străzilor Ştefan cel Mae şi Iuliu Maniu, complexul comercial fiind construit prin amenajarea clădirii Vidago, locul de distracţie al sătmărenilor din secolul al XVIII-lea. Complexul este construit pe patru niveluri: subsol, parter, etaj şi mansardă, însemnând 8.000 mp şi 3.800 mp utili, spaţii comerciale.

La subsol va fi o cramă, pub, vinotecă şi sală de jocuri, parterul este construit pentru cinematograf, cafenea, cofetărie, gelaterie, farmacie şi magazine. Etajul este destinat magazinelor de îmbrăcăminte şi încălţăminte şi alte articole. La mansardă vot funcţiona unităţii fast-food, o cafenea şi o sală de fitness.
www.adevarul.ro/locale/satu_mare

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1313
pop puiu

Adaugat in urma cu 5056 zile, 23 Iun. 2010

Adaugat de Puiutt

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 904

Alte Evenimente din Satu Mare
zilele ora ului satu mare 2024

Zilele orașului Satu Mare 2024

Satu-Mare, Satu Mare. 24 Mai 2024 - 26 Mai 2024
samfest jazz wine

Samfest Jazz&Wine

Satu-Mare, Satu Mare. 21 Iun 2024 - 23 Iun 2024
  • Ai ceva de zis?

    .