poze festivalul la damburi 2014 in satu mare

Festivalul La Damburi 2014 in Satu Mare

Satu-Mare , Satu Mare. Vineri 25 Iulie 2014 - Sâmbătă 26 Iulie 2014

Categorii: Festivaluri

Festival de muzica la Satu-Mare

Noile tendinte in materie de festivaluri sunt rezultanta expansiunii artelor, a creativitatii si a dorintei de a antrena un public cat mai mare in cadrul unor activitati dintre cele mai diverse, desfasurate intr-un cadru cat mai nonconformist. In acest scenariu doreste sa se inscrie si festivalul independent „La Damburi”, ce va avea loc in perioada 25-26 iulie, in Satu Mare.

Festivalul „La Damburi” este structurat pe mai multe seturi de activitati, astfel, pe parcursul celor doua zile de festival, va invitam sa luati parte la:

King of the Hills – Live music contest. Ne propunem sa promovam tinerele talente din domeniul muzical. Astfel, cel mai talentat artist din cadrul concursului va primi un premiu in valoare de 200$.

Streetball Contest. Tinerii satmareni sunt provocati la socializare prin miscare, in cadrul unei competitii de Streetball @La Damburi, in data de 26 iulie. Evenimentul va cuprinde si un concurs pe echipe – 3 vs. 3 - dar si un concurs individual - aruncari de 3 puncte.

Reprezentatii de arta stradala. Evenimentul va aduce in Satu Mare o serie de artisti stradali - grafferi - precum si un artist de space painting. Acestia vor avea ca sarcina sa se exprime creativ asupra unei teme precum multiculturalismul, cultura sau tineretul.

Concerte. Scopul principal al acestei sectiuni a festivalului este divertismentul, dar si promovarea tinerelor talente locale. Astfel, pregatim 2 zile de concerte care sa aduca La Damburi cat mai multi tineri, prieteni ai muzicii Rock, Reggae, Punk si Electro.

In data de 25 Iulie avem un Line-up mai light cu Soft Rock si Reggae, astfel, ii vom urmari pe: The Amsterdams / Pistol cu Capse / We Singing Colors / One Lion (Live band) / Straight up.

Iar in 26 Iulie vor concerta trupe de Rock, Metal, Punk si Surf Rock pe scena La Damburi. Trupele prezente sunt: The Idoru / Dots / Grave for Sale / Flare / Untold Faith / Blackhoney.

Va invitam sa luati parte si la cele doua afterparty-uri, organizate in fiecare dintre cele doua seri, unde vor intretine atmosfera DJ recunoscuti la nivel local, regional sau national, cum ar fi Vlad Bretan, MadLiquid, DJ Sauce si altii.

Mai multe detalii: http://www.bestmusic.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1065
popadriana

Adaugat in urma cu 3564 zile, 25 Iun. 2014

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Satu Mare
targul de paste satu mare 2024

Targul de Paste Satu Mare 2024

Satu-Mare, Satu Mare. 21 Mar 2024 - 1 Apr 2024
zilele ora ului satu mare 2024

Zilele orașului Satu Mare 2024

Satu-Mare, Satu Mare. 24 Mai 2024 - 26 Mai 2024
samfest jazz wine

Samfest Jazz&Wine

Satu-Mare, Satu Mare. 21 Iun 2024 - 23 Iun 2024
  • Ai ceva de zis?

    .