poze zilele medicale ale tarii oasului

Zilele medicale ale Ţării Oaşului

Satu-Mare , Satu Mare. Joi 11 August 2011 12:00 - Sâmbătă 13 August 2011

Categorii: Conferinte si Seminarii

Complexul turistic Valea Măriei va găzdui, în perioada 11-13 august, cea de a treia ediţie a Zilelor medicale ale Ţării Oaşului

Evenimentul face parte din cadrul manifestărilor premergătoare Zilelor oraşului Negreşti Oaş şi vor participa personalităţi medicale de renume din România şi Ucraina.
În cadrul ediţiei din acest an a Zilelor medicale ale Ţării Oaşului vor fi prezentate actualităţile în bolile cardio-vasculare şi hipertensiunea arterială, o problemă de sănătate publică. Primarul oraşului Negreşti Oaş, Nicolae Bura, a precizat că la acest simpozion, considerat a fi de mare anvergură, vor participa medici specialişti de renume din judeţ, de la principalele clinici din ţară precum şi medici specialişti din Ucraina. “Ne bucurăm că şi în acest an vor fi organizate aceste zile la Negreşti Oaş şi considerăm că a devenit deja o tradiţie organizarea lor. Sperăm ca ediţia din acest an să aibă un succes la fel de mare ca şi cele organizate anterior. Trebuie menţionat faptul că acest eveniment face parte din manifestările organizate în perioada premergătoare Manifestărilor Ştiinţifice şi Cultural-Sportive din acest an de la Negreşti Oaş”, a mai spus primarul Nicolae Bura.
Deschiderea simpozionului va avea loc în data de 12 august, iar în ultima zi, după prezentarea concluziilor dezbaterilor, cei prezenţi la simpozion vor vizita Ţara Oaşului şi Spitalul Orăşenesc din Negreşti Oaş. Acest simpozion face parte din cadrul manifestărilor premergătoare Zilelor oraşului Negreşti Oaş.
Un alt eveniment care face parte din aceeaşi categorie de evenimente este şi Simpozionul Internaţional Educaţia şi Cultura – punţi de comunicare în vederea îmbunătăţirii colaborării în contextul transfrontalier. Acest simpozion va fi derulat în perioada 14-16 august, se va desfăşura în sala de festivităţi a Primăriei oraşului Negreşti Oaş şi vor prezentat lucrări specialiştii din România şi Ucraina.

Comenteaza pe Facebook
olimpia

Adaugat in urma cu 4617 zile, 08 Aug. 2011

Adaugat de pia792001

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 189

Alte Evenimente din Satu Mare
targul de paste satu mare 2024

Targul de Paste Satu Mare 2024

Satu-Mare, Satu Mare. 21 Mar 2024 - 1 Apr 2024
zilele ora ului satu mare 2024

Zilele orașului Satu Mare 2024

Satu-Mare, Satu Mare. 24 Mai 2024 - 26 Mai 2024
samfest jazz wine

Samfest Jazz&Wine

Satu-Mare, Satu Mare. 21 Iun 2024 - 23 Iun 2024
  • Ai ceva de zis?

    .