poze doing training think spice
poze doing training think spice poze doing training think spice poze doing training think spice

DOING TRAINING. THINK SPICE!

Satu-Mare , Satu Mare. Miercuri 18 Noiembrie 2015 13:00 - Joi 19 Noiembrie 2015
Filiala Satu Mare a Universitatii de Vest "Vasile Goldis" Arad

Categorii: Conferinte si Seminarii

Eveniment repetitiv: Lunar

Numar min/max participanti: 100/300

18 – 19 noiembrie - 2015,DOING TRAINING. THINK SPICE!, cel mai amplu eveniment de business organizat la Satu Mare

18 – 19 noiembrie, cel mai amplu eveniment de business
organizat la Satu Mare

Peste 300 de participanți sunt așteptați în perioada 18 – 19 noiembrie la DOING TRAINING. THINK SPICE!, cel mai nou program educațional de training.
Evenimentul va avea loc la Filiala Satu Mare a Universității de Vest “Vasile Goldiș” din Arad, între orele 13.00 – 20.00.
Seminariile și masterclass-urile regăsite în programul evenimentului răspund tuturor provocărilor momentului în domeniul vânzărilor, antreprenoriatului, dezvoltării afacerilor și respectiv dezvoltării personale.
Acest eveniment organizat de Spice Profit și Spice Events se află în acest an la a doua ediție și se adresează tuturor celor care doresc să fie conectați la realitatea economico-financiară din România precum și celor care vor să facă pasul către o viață, o carieră și o afacere mai bună.
Totodată, în ambele zile, se pot depune CV-uri în cadrul bursei locurilor de muncă pregătită de organizatori în colaborare cu sponsorii, colaboratorii și firmele de selecție și recrutare de personal partenere.
În data de 18 noiembrie organizatorii au pregătit 10 traininguri, din care 5 sunt destinate sferei vânzărilor iar 5 sunt structurate pe linia dezvoltării personale, în vederea identificării și maximizării plusurilor și valorilor tale.
În data de 19 noiembrie au fost poziționate în program alte 10 traininguri, 5 dintre acestea sunt concentrate pe zona start up și antreprenoriat iar restul vizează soluții și strategii pentru repoziționarea și revitalizarea businessului.
După programul de training al celor două zile, începând cu ora 20.15, participanții sunt așteptați la Grand Mall Satu Mare la o seară de networking specială, în compania unor vinuri selecte și delicate oferite de Cramele Rătești. Cei prezenți își pot pregăti peste 200 de cărți de vizită pe care să le ofere tuturor participanților. La eveniment vor face cunoștință cu investitori, lideri, manageri, antreprenori, formatori, membri ai autorităților publice locale, cadre didactice, masteranzi, studenți și persoane dornice să evolueze și să persevereze pe plan personal și profesional.
Programul evenimentului, speakerii, partenerii precum și înscrierile se realizează pe platforma online a evenimentului care poate fi accesată pe www.spiceprofit.ro/evenimente
Alte informații și detalii suplimentare se pot obține pe www.spiceprofit.ro și respectiv pe pagina oficială de facebook a evenimentului www.facebook.com/DoingTrainingThinkSpice
Participând la DOING TRAINING. THINK SPICE! veți înțelege că toate ideile și planurile din prezent trebuie ancorate rapid într-un mediu antreprenorial și de business care să aducă rezultate concrete în viitor. Mult succes tuturor!
SAY YES TO THE PROGRESS!

Mai multe detalii: http://www.spiceprofit.ro/conferinte/136/DOING-TRAINING-THINK-SPICE-2nd-edition.html

Pret bilet: 100 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1643

Eveniment postat de organizator

hedea sebi

Adaugat in urma cu 3059 zile, 13 Nov. 2015

Adaugat de Hedea14248

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 4

Alte Evenimente din Satu Mare
targul de paste satu mare 2024

Targul de Paste Satu Mare 2024

Satu-Mare, Satu Mare. 21 Mar 2024 - 1 Apr 2024
zilele ora ului satu mare 2024

Zilele orașului Satu Mare 2024

Satu-Mare, Satu Mare. 24 Mai 2024 - 26 Mai 2024
samfest jazz wine

Samfest Jazz&Wine

Satu-Mare, Satu Mare. 21 Iun 2024 - 23 Iun 2024
  • Ai ceva de zis?

    .