poze masina street view si google trike vin la satu mare

Masina Street View si Google Trike vin la Satu Mare

Satu-Mare , Satu Mare. Vineri 27 Iulie 2012 12:00 - Vineri 31 August 2012

Categorii: Conferinte si Seminarii , Inaugurari , Alte Evenimente

Reprezentantii de la Google au anuntat ca , vor extinde acoperirea Street View din Romania cu inca 39 de orase printre care si Satu Mare . In urmatoarele luni, Google Trike , cu o bicicleta special conceputa si prevazuta cu un aparat de fotografiat si masinile Google Street View

Reprezentantii de la Google au anuntat ca , vor extinde acoperirea Street View din Romania cu inca 39 de orase printre care si Satu Mare . In urmatoarele luni, Google Trike , cu o bicicleta special conceputa si prevazuta cu un aparat de fotografiat si masinile Google Street View vor strabate Romania in lung si-n lat, adunand imagini ale celor mai frumoase obiective turistice. Proiectul a fost prezentat de Dan Bulucea, Country Manager Google Romania, la conferinta fiind invitati si directorul Filarmonicii ” George Enescu “, Andrei Dimitriu, sediul acesteia fiind primul obiectiv inclus in proiect, secretarul de stat responsabil de patrimoniu din Ministerul Culturii. Asadar orasul nostru se va afla cat de curand in hartile Google Maps . Acest proiect va aduce un beneficiu de imagine in plus si cu siguranta va creste si numarul turistilor care vor avea posibilitatea sa vada imagini cu obiectivele turistice din Satu Mare . Colectarea de imagini cu Google trike este o premiera in Satu Mare. Imaginile colectate de Google trike vor fi selectate si atent prelucrate , iar acest proces poate dura pana in toamna . Reprezentantii Google a mai fost in Romania anul trecut pentru acest proiect si pentru clarificarea obiectivelor din tara in cadrul caruia vor fi parcursi aproximativ 40. 000 de kilometri cu un automobil si o bicicleta dotata cu aparatura ultra perfomanta . Printre obiectivele turistice din Satu Mare care vor fi stocate pe Google Maps se numara : Statuia Lupa Capitolina (Lupoaica) , Muzeul Judetean , Monumentul Ostasului Roman , Sinagoga Neolog si nu in ultimul rand Turnul Pompierilor care ofera zilnic imagini de neuitat pentru turistii care doresc sa vada panorama orasului nostru. Google trike a fotografiat pana in momentul de fata locuri din intreaga lume, ca de exemplu: Stonehenge din Marea Britanie, orasul Pompei din Italia, Versailles din Franta si Legoland din California . Romanii pot urmari zonele in care se deplaseaza automobilele Street View pe pagina google.ro/streetview . Google, proprietarul celui mai puternic motor de cautare pe internet, a deschis, anul trecut pe 1 noiembrie , un sediu in Bucuresti, echipa fiind coordonata de Dan Bulucea , care a si prezentat luni acest proiect . Noi satmareni suntem mandri ca in sfarsit iesim din anonimat , iar pentru ce-i plecati din tara , cu siguranta revederea locurilor natale le va incarca sufletul pana vor reveni pe plaiurile mioritice.

Mai multe detalii: http://adrianbilanici.ro/masina-street-view-si-google-trike-vin-la-satu-mare.html

Comenteaza pe Facebook
adrian bilanici

Adaugat in urma cu 4282 zile, 27 Iul. 2012

Adaugat de Adrian8998

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 8

Alte Evenimente din Satu Mare
zilele ora ului satu mare 2024

Zilele orașului Satu Mare 2024

Satu-Mare, Satu Mare. 24 Mai 2024 - 26 Mai 2024
samfest jazz wine

Samfest Jazz&Wine

Satu-Mare, Satu Mare. 21 Iun 2024 - 23 Iun 2024
  • Cum a fost?
    ninja praetorianel
    praetorian   02 Aug. 2012, 13:25:44

    Las' ca are virgule. Cat pentru 2 articole! :))

    ninja praetorianel
    praetorian   02 Aug. 2012, 13:24:25

    S-au strecurat niste cuvinte printre greseli!

    olimpia
    pia792001   02 Aug. 2012, 7:50:11

    Fara suparare Adriane, un pic mai mare atentia la redactare. S-au strecurat niste greseli de ortografie, pe ici , pe colo.


    .