poze crosul cramelor

Crosul Cramelor

Prahova , Urlati. Sâmbătă 18 Octombrie 2014 09:00 - Sâmbătă 18 Octombrie 2014
Str. Orzoaia de Sus (Stadionul municipal Urlati)

Categorii: Sport si Excursii

In toamna aceasta, Crosul Cramelor te asteapta la linia de start, alaturi de prieteni si familie, sa pornim spre un timp si spatiu plin de frumos, istorie si aventura. Am cautat cu grija ingredientele ca sa alcatuim reteta perfecta pentru petrecerea timpului liber intr-un mod sanatos si placut.

Aflat la prima editie, Crosul Cramelor este un eveniment de alergare dedicat atat iubitorilor de miscare in aer liber, cat si iubitorilor vinului romanesc. Pe 18 octombrie, indiferent de pregatire fizica, sunt asteptati la start cei care vor sa-si testeze propriile limíte, cei care isi doresc sa redescopere bucuria apropierii de natura, precum si cei care, pur si simplu, vor sa traiasca o experienta inedita, pe care sa si-o aminteasca apoi cu placere.

Competitia va incepe din localitatea Urlati si se va desfasura pe doua trasee de lungimi diferite (7 km, respectiv 17 km), care sa satisfaca obiectivele ambitioase ale fiecarui participant. Traseul te va purta pe dealurile cu vii din apropiere, alternanta deal-vale fiind gandita anume sa-ti impinga rezistenta la limita pana in punctul din care sa incepi sa te relaxezi si sa-ti lasi gandurile si simturile libere. Pe tot parcursul alergarii, vei avea sansa sa privesti natura tomnatica in toata splendoarea ei si sa-ti revigorezi trupul respirand aerul curat si simtind adierea vantului.

Evenimentul nu se opreste insa la linia de finish, ci continua cu activitati de relaxare si divertisment pe care le-am pregatit special pentru tine. Vom aplauda si sarbatori reusitele celor mai buni la festivitatea de premiere, vom avea parte si de surprize placute la tombola cu premii, vom gusta din mustul tomnatic al viilor si, nu in ultimul rand, vom dansa si ne vom distra!

Daca te-am convins sa iei parte la eveniment, te invitam sa te inscrii in competitie urmand pasii descrisi in sectiunea dedicata de pe site. Te asteptam cu drag sa traim impreuna povesti de neuitat!

Mai multe detalii: http://crosulcramelor.ro

Pret bilet: 60 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 767

Eveniment postat de organizator

georgiana nistor

Adaugat in urma cu 3528 zile, 31 Aug. 2014

Adaugat de perform

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

  • Ai ceva de zis?

    .