poze secven a venus vindecarea tiparelor emo ionale

Secvența Venus – Vindecarea tiparelor emoționale

Prahova , Sinaia. Vineri 16 Octombrie 2015 10:00 - Duminică 18 Octombrie 2015
Hotel New Montana, bd. Carol I nr. 24

Categorii: Conferinte si Seminarii

Dacă vrei să trăiești conștient și să creezi armonie în relația cu partenerul, familia, prietenii ori în viața profesională, Secvența Venus îți va transforma într-un mod esențial toate relațiile.

De ce Secventa Venus?
Relațiile sunt probabil cea mai ușoară cale de a experimenta fericirea și echilibrul, dar pentru cei mai mulți dintre noi ele sunt însoțite de provocări și poate chiar de conflicte. Astfel, alături de iubire trăim de asemenea furia, frustrarea, regretul, nerăbdarea și o întreagă panoplie de stări sufletești de frecvență joasă.
Cum am putea transforma toate aceste emoții dificile în acceptare și dragoste profundă pentru noi și cei din jurul nostru? Și cum ar arăta viața noastră dacă relațiile ar fi un alt prilej de a trăi stări mai înalte de conștiință? Acest lucru vine firesc atunci când vindecăm ceea ce în limbajul Cheile Genelor numim “Rana Sacră” sau punctul terminus al Secvenței Venus.
Secvența Venus este un instrument foarte eficient pentru îmbunătățirea relațiilor, ea revelând, pentru fiecare individ în parte, tiparele genetice ale condiționării din primii ani de viață. Acestea sunt cele care apar apoi, inerent, în relațiile noastre ulterioare. Scopul acesteia este de a ajuta individul sau cuplul să înțeleagă și să navigheze prin zonele dificile ale dinamicii lor emoționale, aducând astfel pacea și armonia în relații.
Acest curs este o invitație de a ieși din Umbră și de a servi întreaga viață într-un mod cu adevărat curajos.

Cui se adresează acest retreat?
Dacă vrei să trăiești conștient și să creezi armonie în relația cu partenerul, familia, prietenii ori în viața profesională, Secvența Venus îți va transforma într-un mod esențial toate relațiile.
Profunzimea la care ajungi atunci când lucrezi cu Secvența Venus are efecte majore în toate sferele societății, pornind de la familie, cea mai importantă, și până la modul în care colaborăm profesional. Viața noastră se învârte în jurul relațiilor, așadar nu există cineva care sa nu se bucure de beneficiile acestei cunoașteri.
Nu este nevoie să ai o pregătire specifică sau să fi participat anterior la alt curs ori conferință despre Cheile Genelor, dar vă recomandăm să citiți din cartea Cheile Genelor cheile din propriul profil hologenetic, care poate fi realizat la adresa http://www.genekeys.com/free-profile/.

Ce îți va aduce acest retreat?
Vei explora și aprofunda propria secvență Venus.
Vei descoperi ce tipar inconștient folosești atunci când menții blocajul și suferința emoțională. Fiecare dintre noi folosește unul dintre cele 6 tipare fundamentale: ne ascundem, negăm, evadăm, respingem, amăgim ori ne separăm.
Vei vedea cum potențialul și darurile ființei tale sunt revelate atunci când accepți și eliberezi tiparele emoționale.
Vei afla ce a avut nevoie corpul tău fizic în primii 7 ani de viață și prin urmare, după ce tânjești acum în toate relațiile tale.
Vei identifica mecanismele de apărare dezvoltate de mintea ta atunci când erai adolescent pentru a-ți proteja inima.
Vei accesa calmul și pacea corpului cauzal (sufletul) pentru a vindeca mult mai volatilele corpuri mental și emoțional.
Vei învăța să eliberezi rănile ancestrale din ADN-ul tău invocând puterea grației și a iertării.
Vei înțelege ce schimbare poți aduce în întreaga societate prin vindecarea inimii tale.

Profesorii
Susținut pentru prima data în Europa, acest retreat îi aduce împreună pe Richard Rudd, autorul Cheilor Genelor și Andrew Fretwell, profesor senior Cheile Genelor și specialist în tehnici corporale taoiste. Împreună, ei reușesc să împletească astfel rafinamentul și profunzimea cunoașterii cu practicarea și integrarea acesteia în corpul fizic, ambele esențiale pentru a putea manifesta o viață conștientă. Richard si Andrew au mai vizitat România în acest format în 2014, atunci când cartea Cheile Genelor s-a lansat în limba română și au susținut împreună conferința Cheile Genelor – Activarea unei națiuni. De atunci comunitatea formată în jurul acestei cunoașteri crește constant, iar ei revin cu bucurie, entuziasm și un deosebit respect pentru autenticitatea oamenilor din România.

Richard Rudd este profesor, scriitor și poet laureat internațional. Viața i-a dăruit oportunitatea să călătorească timp de 20 de ani, în căutarea adevărului și sensului. Toate cercetările sale s-au concretizat în 2002, când a început să scrie Cheile Genelor. Pentru ca această carte să ajungă la forma ei completă a fost nevoie de 7 ani, iar în momentul de față Richard continuă să studieze și să dea mai departe învățăturile ei profunde alături de o comunitate internațională în continuă creștere, în care oricine este binevenit să cerceteze mai profund și să-și exprime cunoașterea în felul său unic. Soț și tată devotat, Richard locuiește împreună cu familia în Devon, Anglia.

Andrew Fretwell este originar din Marea Britanie și și-a petrecut anii tinereții ca muzician. La 21 de ani a avut o experiență spirituală foarte puternică ce i-a schimbat modul în care percepea viața și lumea din jur. Dorința de a păstra acea experiență în viața sa de zi cu zi l-a condus către mai mulți maeștri și sisteme de evoluție spirituală, printre care Mantak Chia și sistemul universal Tao. De mai bine de 20 de ani Andrew este profesor și terapeut de Chi Nei Tsang, Original Feeling Touch (OFT), tehnica de masaj abdominal pentru eliberare emoțională creată de el și de asemenea, este fondatorul WuJi Gong – A Worldwide Awakening, o organizație non-profit prezentă în 17 țări. În urmă cu 3 ani în calea lui Andrew a apărut sistemul Cheile Genelor, pe care l-a recunoscut imediat ca pe o continuare naturală a anilor de experiență în filozofia și practica Tao. Ultimii 3 ani și i-a petrecut aprofundând această cunoaștere în propria ființă și vorbind despre ea studenților săi din Europa.

Ce spun oamenii despre Secvența Venus?
“Puterea acestei cunoașteri stă în faptul că e nevoie doar de o persoană pentru a transforma o relație. În momentul în care am încetat să mai alimentez tiparele negative ale partenerului meu, el s-a schimbat complet și s-a deschis față de mine pentru prima dată după mulți ani.”
“Sunt foarte recunoscătoare pentru această transmisiune plină de grație. Aceste învățături sunt extrem de practice și îți influențează viața în mod direct. Pentru mine, atunci când am devenit conștientă de secvența mea, darurile mele mai înalte s-au deschis și au început să apară sincronicități peste tot.”
“Acum, când simt durere emoțională, timpul în care conștientizez ce se întâmplă e mult mai scurt, iar inima mea se deschide către frumusețea vieții. Am mult mai multă compasiune atunci când văd durere emoțională în alții.”
“Secvența Venus este o înțelepciune vie ce transformă durerea emoțională din viața ta în pace și acceptare de sine. Și nu e numai asta. Pe măsură ce te vindeci, viața ta ia o cu totul altă direcție. Acea direcție va fi către din ce în ce mai multă împlinire sufletească și o dorință adâncă de a servi viața și întreaga umanitate.”

Când?
Vor fi 3 zile de retreat ce vor reuni sesiuni de conferință și practici de meditație după cum urmează:
Vineri 16 octombrie orele 10:00 – 21:00
Sâmbătă 17 octombrie orele 08:00 – 21:00
Duminică 18 octombrie orele 08:00 – 16:00

Program
Vineri 16 octombrie
10:00 – 10:30 || Ceremonie de deschidere
10.30 – 13:00 || Conferință: Care este scopul nostru mai înalt?
13:00 – 14:30 || Prânz
14:30 – 16:30 || Conferință: Cum funcționează câmpul de atracție?
16:30 – 19:30 || Contemplare, odihnă și cină
19:30 – 21:00 || Sesiune de întrebări și meditație de seară
Sâmbătă 17 octombrie
08:00 – 09:00 || Qi Gong pentru înviorare
09:00 – 10:30 || Mic-dejun
10.30 – 13:00 || Conferință: IQ & EQ – Cum putem fi mai flexibili și mai puțin defensivi în relații?
13:00 – 14:30 || Prânz
14:30 – 16:30 || Conferință: Ce este inteligența spirituală?
16:30 – 19:30 || Contemplare, odihnă și cină
19:30 – 21:00 || Sesiune de întrebări și meditație de seară
Duminică 18 octombrie
08:00 – 09:00 || Qi Gong pentru înviorare
09:00 – 10:30 || Mic-dejun
10.30 – 13:00 || Conferință: Sondarea liniei noastre ancestrale și a ranei sacre
13:00 – 14:30 || Prânz
14:30 – 16:00 || Ceremonie și ritual de incheiere

Cât costă?
Preț bilet – 260 EUR (1170 RON) pentru înscrierile confirmate până pe 12 octombrie. Pentru confirmarea înscrierii este necesară achitarea integrală a biletului.

Unde?
Sinaia – Hotel New Montana, Bd. Carol I nr. 24

Tarife cazare Hotel New Montana **** :
Camera Single – 52 EUR/ persoană/ noapte (TVA inclus)
Loc în cameră Dublă – 29 EUR/ persoană /noapte (TVA inclus)
Tarifele includ micul dejun bufet și accesul gratuit la Health Club (piscină semi-olimpică încălzită, saună, jacuzzi, fitness), parcare și internet wireless. Tarifele nu includ taxa de stațiune (1% din costul primei nopți de cazare) și taxa de salvamont de 6 ron/persoană.

Înscriere:
0724 275 957 - Andreea Lutic
andreea_lutic@yahoo.com

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 947
Cuvinte cheie: Sinaia
andreea lutic

Adaugat in urma cu 3216 zile, 07 Iul. 2015

Adaugat de Rosemarie

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 72

  • Ai ceva de zis?

    .