poze red bull king of the rock romania

Red Bull King of the Rock Romania

Prahova , Rahova. Duminică 26 Iunie 2011
Penitenciarul Rahova

Categorii: Jocuri si Concursuri

Vrei sa fii Red Bull King of the Rock, cel mai bun jucator de baschet unu la unu din Romania?

Finalistul Red Bull King of the Rock Romania se decide la Penitenciarul Rahova!
Vrei sa ajungi pe insula Alcatraz, alaturi de alti 63 de jucatori din toata lumea? Atunci pregateste-te sa joci baschet in cele mai grele conditii... in inchisoare! Finala pe tara a turneului Red Bull King of the Rock va avea loc la Penitenciarul Rahova, duminica, 26 iunie.
Cei mai buni opt jucatori din Romania, decisi dupa calificarile din Timisoara, Cluj si Bucuresti vor lua cu asalt un loc de unde toata lumea isi doreste sa plece cat mai repede. Este insa testul final pentru a dovedi cine dintre ei are calitatile necesare pentru a face fata competitiei de pe insula Alcatraz.
Tarie de caracter, agresivitate, driblinguri devastatoare, slam-dunk-uri, vino cu tot ce ai mai bun pentru ca doar astfel poti sa devii eligibil pentru a fi primit printre cei mai buni din lume.
Anul trecut Red Bull King of the Rock a fost prima competitie sportiva organizata vreodata pe insula Alcatraz, unde acum o jumatate de secol inca mai locuiau cei mai temuti criminali din Statele Unite.
In 2011 competitia s-a extins la nivel international. Pe langa cele 22 de orase americane care isi vor trimite reprezentatii pe insula Alcatraz, vor mai avea loc preliminarii in 8 tari europene (Franta, Spania, Lituania, Slovenia, Serbia, Romania, Ucraina, Turcia), precum si in Israel si Canada.
Sistemul de desfasurare al competitiei este simplu, asemenea duelurilor care au loc in baschetul de strada: castigi sau pleci acasa! Ai la dispozitie cinci minute, dar nu mai mult de 15 secunde la o singura posesie, pentru a demonstra ca esti mai bun decat adversarul tau. Atentie la faulturi! Ai maximum cinci la dispozitie inainte de a fi descalificat iar orice greseala antisportiva duce automat la descalificare. Punctajul va fi acelasi ca la baschetul obisnuit, aruncarile fiind fie 2 puncte, fie de 3 puncte. Daca esti faultat pe aruncare la cos, primesti un punct, iar posesia se schimba. Daca tabela indica scorul de 11-0, meciul se incheie.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 455
monica

Adaugat in urma cu 4661 zile, 24 Iun. 2011

Adaugat de monik

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 5142

  • Ai ceva de zis?

    .