poze weekend dulce la ploie ti shopping city targul de dulciuri i b
poze weekend dulce la ploie ti shopping city targul de dulciuri i b

Weekend dulce la Ploiești Shopping City - Târgul de Dulciuri și B

Prahova , Ploiesti. Vineri 1 August 2014 - Duminică 3 August 2014

Categorii: Targuri

Ploiești Shopping City își invită vizitatorii, în perioada 1 – 3 august, la Târgul de Dulciuri și Bunătăți Naturale, unde cele mai bune deserturi vor fi vedetele meniului. Mai mult, prahovenii pot profita de oferta specială 1+1, valabilă în o parte din cafenelele şi restaurantele centrului comercial, pe toată perioada lunii august.

Târgul de Dulciuri și Bunătăți Naturale vine la Ploiești Shopping City

Târgul de Dulciuri și Bunătăți Naturale aduce în acest weekend în cel mai mare centru comercial din Prahova produse delicioase de la numeroși participanți din Ploiești, Oradea, București și Târgoviște.
Printre bunătăţile naturale care vor putea fi degustate și cumpărate se află: ciocolata de casă cu nuci, alune sau fructe uscate, caramele de casă, halva, nuga, baclava, sarailie, dar și diferite sortimente de rahat turcesc, bomboane și înghețată, toate home-made. Desigur, nu vor lipsi nici prăjiturile, tartele și plăcintele cu mere și dovleac.

Târgul de Dulciuri și Bunătăți Naturale va fi deschis în perioada 1 – 3 august, de la 10:00 la 22:00, în zona scărilor rulante și în galeria Ploiești Shopping City. Accesul vizitatorilor în cadrul târgului este gratuit.

Ofertă specială 1+1 în cafenelele şi restaurantele din Ploiești Shopping City

În plus, o parte din cafenelele și restaurantele din Ploiești Shopping City vin cu oferte speciale 1+1, valabile toată luna august. Astfel, la un meniu cumpărat, clienții îl vor primi automat pe cel de-al doilea gratis. La această promoție participă: La Cucina, Grillandia, Aroma by Segafredo, Delice și La Nașu Conaşu. Totodată, Play Again Ploiești le oferă jucătorilor 1 oră gratis de biliard la fiecare oră plătită, de luni până joi de la orele 16:00 și în weekend (vineri, sâmbătă și duminică) în intervalul orar 10:00 – 16:00.

Mai multe detalii: http://www.ploiestishoppingcity.ro/

Comenteaza pe Facebook
alexandru ardelean

Adaugat in urma cu 3550 zile, 31 Iul. 2014

Adaugat de public.advisors

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 156

Alte Evenimente din Ploiesti
comedia burlac la 40 de ani

Comedia „Burlac la 40 de ani"

Prahova, Ploiesti. Sâmbătă 20 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .