poze fabrica lui mos craciun se muta la ploiesti shopping city

Fabrica lui Mos Craciun se muta la Ploiesti Shopping City

Prahova , Ploiesti. Joi 5 Decembrie 2013 10:00 - Marţi 7 Ianuarie 2014

Categorii: Targuri

Ploiesti Shopping City gazduieste incepand de astazi, 5 decembrie, Fabrica lui Mos Craciun unde cei mici au ocazia sa ajute la pregatirea cadourilor, iar cei mari se vor bucura de caravana Coca Cola, patinoar si de tombola cu premii

Ploiești, 5 decembrie 2013: Ploiesti Shopping City gazduieste incepand de astazi, 5 decembrie, Fabrica lui Mos Craciun, unde cei mici au ocazia sa devina ajutoarele spiridusului sef pentru pregatirea cadourilor. Copiii vor avea parte de ateliere dedicate unde vor invata sa construiasca jucarii, sa impacheteze cadouri si sa creeze felicitari. In plus, vizitatorii se pot bucura si de caravana Coca Cola, Targul de Cadouri, de patinoar sau de tombola cu premii.

Fabrica lui Mos Craciun – Copiii devin spiridusi

Ploiesti Shopping City pregateste o experienta unica pentru copii si organizeaza ateliere speciale unde cei mici, sub indrumarea spiridusului sef, vor invata sa construiasca jucarii, sa impacheteze cadouri si bomboane si sa faca felicitari. In plus, acestia se pot fotografia cu Mos Craciun si cu spiridusii si vor avea parte de cadouri, jocuri si povesti. Organizatorii le-au pregatit celor mici multe alte surprize, printre care si diploma si insigna care atesta rolul de ajutor al lui Mos Craciun. Fabrica lui Mos Craciun este deschisa zilnic, de luni pana joi, intre 10:00 si 14:00 si intre 16:00 si 20:00, iar sambata si duminica, intre 11:00 si 21:00.

Caravana Coca Cola – Lumina generata de telefonul mobil se transforma in decoratiuni de Craciun

Caravana Coca Cola “Si tu poti fi Mos Craciun” ajunge pe 7 decembrie si in orasul Ploiesti, in parcarea Ploiesti Shopping City. Locuitorii isi pot dona energia telefoanelor mobile, printr-un automat special, pentru a decora cu luminite de Craciun un sat izolat din Romania – Pietroasele. Automatul va masura lumina generata de telefonul mobil prin intermediul unui panou fotovoltaic, iar energia donata va fi tranformata in decoratiuni de Craciun. Ploiestenii sunt asteptati si la coltul lui Mos Craciun unde pot castiga cadouri precum rame foto, camioane de jucarie Coca Cola si poze cu Mos Craciun.

Cei ce trec pragul mall-ului in aceste zile se vor bucura si de Targul de Craciun, organizat de Ploiesti Shopping City in parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie Prahova. Pana pe 8 decembrie, vizitatorii vor putea alege dintre sute de cadouri: decoratiuni, bijuterii, produse hand-made, dulciuri sau antichitati. Totodata, cei ce aleg sa vina in mall in aceasta perioada se pot distra la patinoarul deschis pe terasa din zona de food court.
In plus, tombola cu premii instant continua pana pe 7 ianurie 2014. Clientii pot participa prin cumparaturi de minim 200 de lei in oricare din magazinele Ploiești Shopping City, pe baza unui cupon razuibil pe care il vor gasi la punctul de informare.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1156
alexandru ardelean

Adaugat in urma cu 3850 zile, 05 Dec. 2013

Adaugat de public.advisors

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 156

  • Ai ceva de zis?

    .