poze ateliere creative pentru copii la ploiesti shopping city

Ateliere Creative pentru Copii la Ploiesti Shopping City

Prahova , Ploiesti. Sâmbătă 1 Martie 2014 12:00 - Duminică 2 Martie 2014

Categorii: Targuri

Martisorul aduce la Ploiesti Shopping City evenimente speciale dedicate primaverii si cadouri surpriza pentru vizitatori.

Martisorul aduce la Ploiesti Shopping City evenimente speciale dedicate primaverii si cadouri surpriza pentru vizitatori. Astfel, in perioada 1 – 2 martie, copiii vor fi initiati in arta martisoarelor handmade prin atelierele de creatie. Femeile vor avea parte de zile pline de rasfat, cu sedinte de infrumusetare si seminarii de moda si stil, in cadrul Fashion & Beauty Corner. In plus, cei care sunt in cautarea Martisorului perfect, pot alege dintre sutele de idei din cadrul Targului de Martisor, desfasurat pana pe 2 martie.

Martisoare handmade create de cei mici

Ploiesti Shopping City pregateste o experienta unica pentru cei mici si organizeaza ateliere de creatie unde copiii, cu ajutorul celor mai iscusiti indrumatori, vor invata sa creeze martisoare handmade. Organizatorii au pregatit pentru micuti si alte activitati, precum face painting si modelaj baloane. La ateliere, copiii pot merge in perioada 1 – 2 martie si 8-9 martie intre orele 12:00 – 20:00.

Comenteaza pe Facebook
alexandru ardelean

Adaugat in urma cu 3709 zile, 27 Feb. 2014

Adaugat de public.advisors

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 156

  • Ai ceva de zis?

    .