poze turneu aniversar the motans

Turneu Aniversar The Motans

Prahova , Ploiesti. Vineri 7 Februarie 2020 20:00
Casa de Cultura a Sindicatelor, B-dul. Republicii, nr. 65

Categorii: Muzica si Concerte

The Motans pregătește un turneu național la începutul anului 2020 , pentru a sărbători 3 ani de activitate muzicală printr-un show magic.

Din ianuarie și până în aprilie, The Motans va ajunge în Pitești, Ploiești, Galați, Bacau, Iasi, Sibiu, Brasov, Craiova, Timisoara si Constanta. Turneul marchează 3 ani de muzică scrisă din suflet, de piese care au ajuns în fruntea clasamentelor muzicale atât la radio, cât și la TV.

Denis Roabeș (The Motans) este un artist complet: scrie versuri, compune muzică și se implică în identitatea vizuală a clipurilor sale.„Au trecut deja primii trei ani, care m-au învățat multe - cum ar fi să mă iubesc pe mine, datorită oamenilor din jurul meu. Abia aștept să cânt piesele de suflet de pe primul album, dar și de pe albumul ce urmează să fie lansat în primăvară. Senzația pe care mi-o dăruiesc oamenii din public este o combinație de euforie și extaz. Când ai în fața ta atât de multe persoane, trebuie să te deschizi 100%. Eu cred că fanii simt asta și vin și ei cu sufletele deschise la concertele The Motans. Atunci ei sunt ai tăi, iar tu devii al lor. The Motans este o stare de spirit pe care o purtăm în suflet și pe care o împărtășim cu fanii noștri.”, a spus Denis Roabeș.

De la prima piesă lansată, „Versus”, și până astăzi la „Bine Indispus”, The Motans a avut numeroase show-uri extrem de apreciate de fani. „The Motans Grand Concert” a avut loc pe 31 mai 2019 la Arenele Romane. Artistul a prezentat un show unic, suprarealist, care a creat o punte între artă și societate, între fantezie și realitate, un adevărat spectacol de lumini și proiecții, sold-out la 5000 de spectatori.

The Motans a câștigat 3 premii în cadrul The Artist Awards: Youtube Awards, Best song (Poem feat. Irina Rimes) și Best Collaboration (Poem feat. Irina Rimes). Piesa „POEM” a strâns peste 35 de milioane de vizualizări pe YouTube și a ajuns pe locul 1 în cadrul Summer Chart Media Forest.The Motans a reușit, de-a lungul timpului, să creeze o conexiune aparte cu publicul, nu doar prin magia muzicii și a versurilor, dar prin imaginile pe care le împletește perfect, dăruind experiențe unice.

Pentru acest spectacol bilete se găsesc și în orașul tău! Tu alegi de unde cumperi. Ia biletul și vino la spectacol!

BILETE
Fan Zone - 209 lei
Categoria 1 - 165 lei
Categoria 2 - 131 lei
Categoria 3 - 93 lei

Rețeaua iabilet îți pune la dispoziție mai multe puncte de vânzare. Vezi aici lista completă pentru orașul tău: www.iabilet.ro/puncte-de-vanzare

Biletele pot fi prezentate atât în format fizic (print) cât și în format digital (pe telefon).

Pentru alte întrebări sau probleme referitoare la biletele achiziționate, contactează-ne pe pagina de facebook Headline Management sau pe adresa de mail contact@iabilet.ro.

Pentru acest eveniment nu este permisă renunțarea la biletele achiziționate. În caz de anulare a evenimentului, veți fi notificat pe email, iar contravaloarea biletelor este returnată în maxim 7 zile lucrătoare.

Îți mulțumim că ai ales să te distrezi cu noi!

Mai multe detalii: https://www.iabilet.ro/bilete-ploiesti-turneu-aniversar-the-motans-49739/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1005
Cuvinte cheie: Ploiesti
corina hebristean

Adaugat in urma cu 1549 zile, 22 Dec. 2019

Adaugat de corina.heb

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1014

Alte Evenimente din Ploiesti
  • Ai ceva de zis?

    .