poze ducu bertzi friends povesti de iarna

Ducu Bertzi & Friends - Povesti de Iarna

Prahova , Ploiesti. Joi 6 Decembrie 2018 21:00
Casa de Cultura a Sindicatelor Ploiesti, Bd. Bucuresti nr. 39

Categorii: Muzica si Concerte

Ducu Bertzi, unul dintre cei mai apreciați folkiști români ai tuturor timpurilor, aduce în ziua Sfântului Nicolae, joi, 6 decembrie, de la ora 19.00, pe scena legendarei Case de Cultura a Sindicatelor, din Ploiesti, “POVESTI DE IARNA”, un concert extraordinar cu câteva dintre cele mai frumoase colinde românești.

Iubitorii frumoaselor colinde tradiționale, dar și ai genului folk vor putea asculta cântece de iarnă, colinde maramureșene și balade de dragoste precum „Un creștin s-a-nvrednicit”, „Sara de Crăciun”, „O, ce veste”, „Florile dalbe”, „Scrisoare la-nceput de iarnă”, „Primenește-ți gazdă casa”, „Floare de colț” sau “Pe podele de nuiele”.

Alături de Ducu Bertzi vor urca pe scenă și Irina Furdui – vioară, Tavi Iacob – clape și Constantin Neculae – voce și chitară în concertul “Povești de Iarnă”.

În peste 30 de ani de activitate muzicală, Ducu Bertzi a sustinut peste 4500 de spectacole și concerte atât în țară, cât și în străinătate, 1.400 dintre ele fiind susținute doar în cadrul Cenaclului Flacăra între 1979 și 1985. Ducu Bertzi s-a născut la Sighetu-Marmației, Maramureș, iar în 2007 a primit cea mai înaltă distincție a Mitropoliei Moldovei și Bucovinei – „Crucea Moldavă”. Din 1997 până în prezent a realizat îndrăgita emisiune „Omul cu chitara” la Radio Romania Actualități și TVR2.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 567
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Ploiesti
lavi

Adaugat in urma cu 1968 zile, 30 Nov. 2018

Adaugat de v.tach

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3349

Alte Evenimente din Ploiesti
comedia burlac la 40 de ani

Comedia „Burlac la 40 de ani"

Prahova, Ploiesti. Sâmbătă 20 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .