poze suprize dulci pentru pitici la cea mai mare vanatoare de oua

Suprize dulci pentru pitici la cea mai mare vanatoare de oua

Prahova , Ploiesti. Sâmbătă 23 Aprilie 2016 11:00

Categorii: Jocuri si Concursuri

Sambata, 23 aprilie, Ploiesti Shopping City organizeaza cea mai mare vanatoare de oua, unde copiii se vor intrece pentru a gasi ouale de ciocolata ascunse in centrul comercial.

Startul se va da la orele 11:00 si va dura pana la ora 15.00, in zona restaurantelor. Toti participantii vor fi rasplatiti cu diplome si vor pleca acasa cu ouale dulci stranse in cadrul evenimentului. Nici Iepurasul nu va lipsi de la distractie, piticii putand sa se joace si sa se fotografieze cu vedeta Pastelui. Inscrierile la vanatoarea de oua se fac pe pagina de Facebook a centrului comercial (www.facebook.com/PloiestiShoppingCity) sau la biroul de informatii.

In plus, cei mici sunt invitati sa descopere istoria fascinanta a egiptenilor, in cadrul expozitiei „Egiptul Antic”, dedicata copiilor cu varste cuprinse intre 5 si 12 ani. Echipa Kids in Pyramids ii asteapta zilnic pe cei mici pana pe 3 mai, in intervalul orar 12:00 – 20:00, la cursul interactiv de aproximativ 45 de minute. Lectia incurajeaza invatarea prin joaca, in timp ce machetele piramidelor, costumatiile copiilor si puzzle-urile vor transforma cursul intr-o experienta distractiva. Pe tot parcursul traseului, copiii sunt supravegheati de ghizi specializati care raspund tuturor intrebarilor celor mici.

Mai multe detalii se gasesc pe www.ploiestishoppingcity.ro sau pe Facebook, www.facebook.com/PloiestiShoppingCity.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 577
alexandru ardelean

Adaugat in urma cu 2897 zile, 22 Apr. 2016

Adaugat de public.advisors

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 156

  • Ai ceva de zis?

    .