poze fastrackids si teii cu nume in ploiesti shopping city

Fastrackids si “Teii cu nume” in Ploiesti Shopping City

Prahova , Ploiesti. Sâmbătă 30 Noiembrie 2013 10:00 - Sâmbătă 30 Noiembrie 2013

Categorii: Jocuri si Concursuri

Fastrackids - programul american complementar numarul 1 in lume in dezvoltarea personala a prescolarilor si campania de plantare “Teii cu nume”. Ambele evenimente vor avea loc sambata, 30 noiembrie.

Sambata, 30 noiembrie, cei mici sunt asteptati sa se bucure de doua evenimente dedicate lor. Fastrackids, programul educational american complementar numarul 1 in lume in dezvoltarea personala a prescolarilor, va avea loc intre orele 10:00 si 18:00. Programul se adreseaza copiilor cu varste intre 2 si 8 ani si consta in experimente, desene pentru dezvoltarea motricitatii, jocuri in echipa, relationare direct cu copilul. Scopul final al tuturor acestor actiuni este de a transforma dorinta de a descoperi, pe care toti cei mici o au innascuta, in pasiune pentru invatare.

Tot sambata va avea loc si campania de plantare “Teii cu nume” in zona din jurul mall-ului Ploiesti Shopping City, in cadrul proiectului “ Siati - Scoala de flori”. Peste 300 de elevi de la scoli din Ploiesti, dar si din alte localitati ale judetului Prahova sunt asteptati sa ia parte la aceasta actiune. Fiecare tei va purta o eticheta cu numele copilului care l-a plantat, careia ulterior organizatorii campaniei de plantare ii vor da o forma rezistenta in timp.
Sponsorii evenimentelor Fastrackids si „Teii cu nume” sunt Siati – Scoala de Flori, Restaurantele La Cuccina, La Nasu, Grillandia, precum si Plafarul Cufarul Verde.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 607
alexandru ardelean

Adaugat in urma cu 3801 zile, 29 Nov. 2013

Adaugat de public.advisors

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 156

  • Ai ceva de zis?

    .