poze decora iuni hand made la targurile de la ploiesti shopping city

Decorațiuni hand-made la târgurile de la Ploiesti Shopping City

Prahova , Ploiesti. Miercuri 17 Decembrie 2014 11:00

Categorii: Jocuri si Concursuri , Petreceri , Targuri

Iubitorii sărbătorilor de iarnă sunt așteptați la Ploiești Shopping City pentru a vizita târgurile dedicate Crăciunului. Astfel, în perioada 17 – 23 decembrie, va avea loc un târg cu decorațiuni hand-made, dar și un târg cu produse și bunătăți tradiționale. Pe parcursul a șapte zile, expozanții din toată țara îi vor întâmpina pe clienții Ploiești Shopping City atât cu podoabe lucrate manual, cât și cu mâncăruri tradiționale. În plus, în cel mai mare centru comercial din Prahova, se desfășoară, în continuare, Fabrica lui Moș Crăciun, dar și campaniile cu voucherele cadou și tombola cu premii.

Târgul cu produse hand-made se va desfășura în interiorul mall-ului, în zona de food court, și îi așteaptă pe ploieșteni cu obiecte create manual, precum: ornamente de Crăciun, sacoșe din bumbac înscripționate cu fabule, articole din lână împâslită, mărgeluțe de nisip, materiale textile, podoabe și vase pictate. În cadrul aceluiași eveniment, copiii de la Grădinița „Ploieștiul în culori” le vor vinde celor prezenți ornamente de Crăciun realizate de către ei. Apoi, micuții artiști vor dona o parte dintre produsele lor pentru a-l ajuta pe Moș Crăciun să împartă cadouri în Ploiești Shopping City.

Târgul cu produse tradiționale românești va avea loc în exteriorul centrului comercial și va aduce bunătăți culinare precum brânzeturi și preparate din carne, covrigi, dar și deserturi delicioase printre care: dulcețuri, zacuscă, șerbet, siropuri, kurtoskalacs, figurine și acadele din ciocolată, turtă dulce, bomboane, ciocolată de casă și fructe uscate.

Fabrica lui Moș Crăciun, voucherele cadou și tombola cu premii continuă la Ploiești Shopping City

Atmosfera magică a sărbătorilor de iarnă se va resimți din plin la Ploiești Shopping City. Astfel, Fabrica lui Moș Crăciun îi așteaptă pe cei mici să participe la atelierele de creație, iar campania cu voucherele cadou și tombola cu premii vor completa seria evenimentelor deosebite desfășurate în centrul comercial.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ploiești Shopping City este primul și cel mai mare centru comercial din județul Prahova, având o suprafață închiriabilă de 55,000 m2 și aproximativ 2,000 locuri de parcare. Mall-ul găzduiește cel mai mare cinematograf din afara București-ului, dar și peste 100 de magazine, mix-ul de chiriași incluzând branduri internaționale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Orsay, Otter, Claire’s, Intersport, Noriel, B&B, Yves Rocher și multe altele. Ploiești Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property România împreună cu New Europe Property Investments plc (NEPI).

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 915
Cuvinte cheie: Ploiesti

Eveniment postat de organizator

alexandru ardelean

Adaugat in urma cu 3395 zile, 11 Dec. 2014

Adaugat de public.advisors

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 156

  • Ai ceva de zis?

    .