poze mo nicolae imparte cadouri la ploie ti shopping city

Moș Nicolae împarte cadouri la Ploiești Shopping City

Prahova , Ploiesti. Luni 8 Decembrie 2014 17:00

Categorii: Jocuri si Concursuri , Petreceri , Alte Evenimente

Magia sărbătorilor de iarnă va fi simțită din plin în cel mai mare centru comercial din Prahova, la sfârșitul acestei săptămâni. Moș Nicolae îi așteaptă plin de daruri pe cei mai cuminți copii la Ploiești Shopping City, iar Fabrica lui Moș Crăciun, voucherele cadou și tombola cu premii vor completa atmosfera de poveste din acest weekend.

Moș Nicolae vine la Ploiești Shopping City

Pentru că evenimentele speciale dedicate celor mici se țin lanț la Ploiești Shopping City, Moș Nicolae îi așteaptă cu nerăbdare și cadouri pe micuții ploieșteni în zilele de 5, 6 și 7 decembrie. Astfel, cei care au fost cuminți tot anul și vor fi prezenți în centrul comercial vor primi bomboane, felicitări și jucării de la îndrăgitul personaj.

Fabrica lui Moș Crăciun, voucherele cadou și tombola cu premii, în continuă desfășurare

Evenimentele deosebite din sezonul cadourilor continuă la Ploiești Shopping City. Cei mici au ocazia să participe la atelierele de împachetat bomboane, de realizat jucării din piese LEGO, dar și să coloreze felicitări de Crăciun. În plus, ei se vor putea fotografia alături de Moș Crăciun sau de spiridușul său șef, iar toate pozele realizate vor apărea pe pagina de Facebook Ploiești Shopping City. La final, toată lumea va pleca acasă cu o diplomă și o insignă care atestă rolul de ”Ajutor al lui Moș Crăciun”. Fabrica lui Moş Crăciun este deschisă zilnic, de luni până vineri, între 17:00 şi 21:00, iar sâmbătă şi duminică, între 11:00 şi 21:00.

Mai mult, cei care vor achiziționa produse în valoare de cel puțin 200 de lei din centrul comercial vor primi premii instant. Cumpărătorii trebuie să prezinte bonul fiscal la Biroul de Informații zilnic, între 12:00 – 22:00, și vor avea parte de un cadou-surpriză. Magazinele partenere sunt: Chopstix, Domo, Gatta, Intersport, La Cucina, La Nașu Conașu, Florăria SIATI, Marionnaud, Mizar, Optica Express, Secuiana, Sephora si The Jack Casino. Totodată, vizitatorii care doresc să le facă surprize plăcute persoanelor dragi pot achiziționa vouchere cadou, în valoare de 30 de lei fiecare, de la Biroul de Informații. Lista magazinelor participante poate fi consultată pe link-ul următor: http://ploiestishoppingcity.ro/magazine_partenere.pdf.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ploiești Shopping City este primul și cel mai mare centru comercial din județul Prahova, având o suprafață închiriabilă de 55,000 m2 și aproximativ 2,000 locuri de parcare. Mall-ul găzduiește cel mai mare cinematograf din afara București-ului, dar și peste 100 de magazine, mix-ul de chiriași incluzând branduri internaționale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Orsay, Otter, Claire’s, Intersport, Noriel, B&B, Yves Rocher și multe altele. Ploiești Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property România împreună cu New Europe Property Investments plc (NEPI).

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 761
Cuvinte cheie: Ploiesti

Eveniment postat de organizator

alexandru ardelean

Adaugat in urma cu 3420 zile, 08 Dec. 2014

Adaugat de public.advisors

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 156

Alte Evenimente din Ploiesti
comedia burlac la 40 de ani

Comedia „Burlac la 40 de ani"

Prahova, Ploiesti. Sâmbătă 20 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .