poze extra reduceri in ploiesti shopping city de super sale weekend

Extra reduceri in Ploiesti Shopping City de Super Sale Weekend

Prahova , Ploiesti. Vineri 17 Ianuarie 2014 10:00 - Duminică 19 Ianuarie 2014

Categorii: Jocuri si Concursuri , Alte Evenimente

Ploiesti Shopping City organizeaza in perioada 17 – 19 ianuarie 2014 Super Sale Weekend, o campanie in cadrul careia vizitatorii mall-ului pot profita de extra reduceri si oferte speciale.

Ploiesti Shopping City organizeaza in perioada 17 – 19 ianuarie 2014 Super Sale Weekend, o campanie in cadrul careia vizitatorii mall-ului pot profita de extra reduceri si oferte speciale, valabile in zeci de magazine, renumite branduri internationale de fashion si nu numai, cat si de ateliere speciale de make-up, zona de jocuri pe console playstation sau expozitia de ATV-uri. In plus, de-a lungul celor trei zile, prahovenii se vor bucura si de concursuri cu premii surpriza.

Extra reduceri pe toata perioada weekendului

Pe langa reducerile de 50% sau chiar de pana la 70% in unele magazine, active in mod normal pana pe 23 februarie, clientii se pot bucura in acest weekend de extra reduceri si oferte speciale, valabile doar in magazinele din Ploiesti Shopping City. Astfel, prahovenii isi pot cumpara produsele dorite la preturi speciale si vor putea alege dintre magazinele de incaltaminte, haine, articole sport, cosmetice, decoratiuni, electrocasnice sau cele pentru copii. Brand-urile internationale si nu numai le-au pregatit vizitatorilor pentru weekendul de Super Sale cele mai bune promotii, oferte variate si un stoc complet de marimi si modele. Lista completa a magazinelor participante la promotie se gaseste la punctele de informare din centrul comercial.

Sedinte de make-up gratuite si sfaturi de frumusete

Pentru aceste zile, Ploiesti Shopping City le-a pregatit ploiestenilor in colaborare cu Sephora, Kendra, Marionnaud si Yves Rocher patru zone dedicate atelierelor de make-up, unde doamnele si domnisoarele sunt asteptate cu sedinte gratuite de machiaj si sfaturi de beauty. Atelierele au loc zilnic intre orele 14:00 – 20:00, iar inscrierile se fac in Ploiesti Shopping City, in functie de locurile disponibile.

Playstation si ATV-uri pentru pasionati

Tot in aceasta perioada, Ploiesti Shopping City, impreuna cu Altex, a amenajat o zona speciala pentru impatimitii jocurilor pe console playstation, deschisa zilnic intre orele 10:00 – 22:00. In plus, pasionatii se vor putea bucura si de o expozitie de ATV-uri, unde vor fi intampinati cu oferte create special pentru acest weekend.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 789
alexandru ardelean

Adaugat in urma cu 3747 zile, 16 Ian. 2014

Adaugat de public.advisors

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 156

Alte Evenimente din Ploiesti
comedia burlac la 40 de ani

Comedia „Burlac la 40 de ani"

Prahova, Ploiesti. Sâmbătă 20 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .