poze un weekend dedicat iubirii la ploiesti shopping city casatorii d
poze un weekend dedicat iubirii la ploiesti shopping city casatorii d

Un weekend dedicat iubirii la Ploiesti Shopping City: casatorii d

Prahova , Ploiesti. Sâmbătă 14 Februarie 2015 14:00

Categorii: Alte Evenimente

Anul acesta, iubirea se celebreaza la Ploieşti Shopping City. Mall-ul a pregatit doua weekend-uri speciale dedicate tuturor celor ce sarbatoresc dragostea in luna februarie. Dupa succesul din 2014, cel mai important centru comercial din Prahova organizeaza cu ocazia Valentine’s Day şi Dragobete casatorii de proba, in cadrul carora toţi cei care vor sa renunţe la burlacie pentru o zi pot face pasul cel mare.

Proaspeţii insuraţei vor pleca acasa nu doar cu certificatul de casatorie, dar şi cu o poza oferita pe loc pentru a le aduce aminte de momentul in care au spus „DA”. Cuplurile isi vor putea uni destinele intr-un decor tematic special amenajat de Ploiesti Shopping City şi vor avea parte de surprize pregatite pentru ei de centrul comercial. Casatoriile de proba vor avea loc in zilele de 14 – 15 şi 21-22 februarie, intre orele 14:00 – 21:00.

In plus, cei ce sunt in cautarea cadoului perfect pentru persoana iubita se pot inspira din sugestiile zilnice postate pe pagina de Facebook a mall-ului. Cuplurile pot profita şi de ofertele dedicate indragostiţilor, valabile pana pe 24 februarie: 1 + 1 gratis, dar şi meniuri speciale oferite de Grillandia, Aroma, La Nasu Conasu, La Cucina sau Delice.

Mai mult, cei ce vor sa işi demonstreze iubirea intr-un mod inedit, pot sa le dedice partenerilor o scrisoare de dragoste prin intermediul aplicaţiei de pe pagina de Facebook Ploieşti Shopping City.
Ploieşti Shopping City a dat deja startul acţiunilor dedicate lunii indragostiţilor printr-o campanie inedita, ce a captat atenţia tuturor ploieştenilor. Inimioarele lui Cupidon au ieşit la vanatoare de indragostiţi in cele mai importante locaţii din Ploieşti, precum centru oraşului, licee, campusul universitar, pub-uri sau in mall. Pana pe data de 23 februarie, cei ce se pozeaza cu mascotele Ploieşti Shopping City şi posteaza fotografiile pe profilul personal, folosind hashtag-ul #iubestisidaruiesti sunt inscrişi automat la concursurile zilnice organizate de mall şi au şansa sa caştige unul dintre zecile de premii puse in joc: cine romantice sau meniuri speciale pentru 2 la cafenele din Ploieşti Shopping City.

Acţiunile dedicate lunii indragostiţilor organizate de Ploieşti Shopping City sunt sustinute de UTV.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ploiesti Shopping City este primul si cel mai mare centru comercial din judetul Prahova, avand o suprafata inchiriabila de 55,000 m2 si aproximativ 2,000 locuri de parcare. Mall-ul gazduieste cel mai mare cinematograf din afara Bucuresti-ului, dar si peste 100 de magazine, mix-ul de chiriasi incluzand branduri internationale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Orsay, Otter, LC Waikiki, Claire’s, Intersport, Noriel, B&B, Yves Rocher si multe altele. Ploiesti Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property Romania impreuna cu New Europe Property Investments plc (NEPI).

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 903
Cuvinte cheie: dragobete , Evenimente Ploiesti

Eveniment postat de organizator

alexandru ardelean

Adaugat in urma cu 3350 zile, 13 Feb. 2015

Adaugat de public.advisors

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 156

Alte Evenimente din Ploiesti
comedia burlac la 40 de ani

Comedia „Burlac la 40 de ani"

Prahova, Ploiesti. Sâmbătă 20 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .