poze martisor gigant ateliere creative targ de cadouri si premii pe

Mărţisor-gigant, ateliere creative, târg de cadouri şi premii pe

Prahova , Ploiesti. Sâmbătă 28 Februarie 2015 12:00 - Duminică 1 Martie 2015

Categorii: Alte Evenimente

Ploieşti Shopping City întâmpină primăvara cu o premieră: un mărţisor - gigant realizat sub îndrumarea unui meşter popular de către toţi copiii ce vor fi prezenţi în mall pe 1 martie va fi vedeta lunii. Cei mici vor fi inițiați în arta mărțișoarelor handmade în cadrul atelierelor creative organizate de centrul comercial între 28 februarie şi 1 martie. În acest weekend vizitatorii vor avea parte şi de un Târg de Mărţisor. În plus, în prima zi a primăverii, echipa CSU Asesoft Ploiești le va oferi mărțișoare doamnelor și domnișoarelor din Ploiești Shopping City. În aceeași zi, se dă startul unui nou concurs pe Facebook al cărui premiu este o sesiune de shopping în valoare de 1000 lei.

Cei mici devin artişti de mărţisoare hand-made în cadrul atelierelor creative

Cei mici vor avea parte de 2 weekend-uri creative în Ploieşti Shopping City, astfel dacă pe 28 februarie şi 1 martie, piticii vor învăţa să confecţioneze mărţisoare, weekend-ul următor aceştia vor crea felicitări pentru mămici cu ocazia zilei de 8 martie. Vedeta evenimentului va fi însă un mărţisor - gigant la realizarea căruia vor contribui toţi copiii prezenţi la ateliere creative ajutaţi de un meşter popular. La ateliere, micuţii pot merge în perioada 28 februarie – 1 martie şi 8-9 martie între orele 12:00 – 18:00.

Sute de idei de cadouri în cadrul Târgului de Mărţisor și suprize de 1 Martie pentru doamnele și domnișoarele din Ploiești Shopping City

În timp ce copiii au parte de experienţe unice în cadrul evenimentelor dedicate lor, părinţii care sunt în căutarea mărțișorului perfect pentru cei dragi, se pot inspira din oferta bogată din cadrul Târgului de Mărțișor. Vizitatorii vor putea alege dintre sute de modele tradiţionale, o parte dintre acestea fiind realizate manual de artişti locali. Târgul se va desfășura până pe 2 martie în Ploieşti Shopping City, în zona scărilor rulante, dar şi la intrarea Carrefour.

Mai mult, în prima zi a primăverii, între orele 16:00 – 18:00, doamnele și domnișoarele prezente în centrul comercial vor fi întâmpinate cu flori și mărțișoare de către jucătorii echipei CSU Asesoft Ploiești.

Fanii Ploieşti Shopping City sunt răsplătiţi cu vouchere cadou şi sesiuni de shopping

Tombola cu vouchere cadou revine la Ploieşti Shopping City. Începând cu 27 februarie, primele 1000 de persoane care fac cumpăraturi de minim 200 lei din noua colecţie a magazinelor centrului comercial şi fac dovada achiziţiei prezentând bonul sau bonurile fiscale la Biroul de Informaţii, câştigă pe loc un voucher în valoare de 30 lei. Acesta va putea fi folosit la peste 40 brand-uri din mall.

Cei ce merg la shopping în Ploieşti Shopping City în perioada 1 - 15 martie şi urcă pe pagina de Facebook a centrului comercial o fotografie cu noile produse cumpărate, menţionând numele complet, dar şi brandul de unde acestea au fost cumpărate sunt înscrişi la concursul ce le poate aduce o sesiune de shopping în valoare de 1000 lei. Mai mult, pe 1, 7, 8 şi 15 martie cei ce vor să participe la concurs se pot lăsa fotografiaţi chiar în mall de către fotograful Ploieşti Shopping City.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ploiești Shopping City este primul și cel mai mare centru comercial din județul Prahova, având o suprafață închiriabilă de 55,000 m2 și aproximativ 2,000 locuri de parcare. Mall-ul găzduiește cel mai mare cinematograf din afara București-ului, dar și peste 100 de magazine, mix-ul de chiriași incluzând branduri internaționale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Orsay, Otter, Reserved, Intersport, Noriel, B&B, Yves Rocher și multe altele. Ploiești Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property România împreună cu New Europe Property Investments plc (NEPI).

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 794
Cuvinte cheie: Ploiesti

Eveniment postat de organizator

alexandru ardelean

Adaugat in urma cu 3340 zile, 27 Feb. 2015

Adaugat de public.advisors

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 156

Alte Evenimente din Ploiesti
comedia burlac la 40 de ani

Comedia „Burlac la 40 de ani"

Prahova, Ploiesti. Sâmbătă 20 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .