poze targul mierii campina 2024

Târgul Mierii Câmpina 2024

Prahova , Campina. Vineri 16 Februarie 2024 - Duminică 18 Februarie 2024
Casa Tineretului

Categorii: Targuri

Târgul Mierii Câmpina 2024 va avea loc în perioada 16-18 februarie, la Casa Tineretului

Cea de-a XVII-a ediție a Târgului Mierii de la Câmpina, manifestare devenită o tradiție pentru orașul cu cele mai multe zile însorite din an din România, se va desfășura în perioada 16-18 februarie 2024. Târgul este organizat de Asociația Apicolă ”Valea Prahovei”, în colaborare cu administrația locală.

Este un târg de miere, utilaje și echipamente apicole la care participă zeci de apicultori, atât producători individuali, cât și firme de profil din mai multe zone ale țării. Standurile apicultorilor se vor afla, ca de obicei, în incinta Casei Tineretului, în holul mare de la parter, în holul de la etaj, dar și pe platoul din fața instituției și în parcarea din spatele acesteia.
Târgul Mierii de la Câmpina este una dintre cele mai importante manifestări de acest gen din țară și una dintre cele mai longevive - pe locul al doilea după Târgul Național al Mierii de la București, ajuns la cea de-a XXVI-a ediție, doar că acest târg din Capitală se desfășoară de două ori pe an, primăvara și toamna.
Expozanții prezenți la Câmpina – apicultori și firme specializate – își vor etala toată gama de produse, de la cele apicole obținute direct din stupină, până la siropuri 100% naturale, cosmetice, lumânări și alte produse care au la bază mierea, ceara, propolisul și lăptișorul de matcă. Vor fi prezentate și produse dedicate apicultorilor - stupi şi componente, utilaje şi alte echipamente apicole, produse pentru sănătatea albinelor, produse pentru nutriţie, cărţi de specialitate etc.
Dincolo de evenimentul în sine, Târgul Mierii a fost și rămâne o pledoarie pentru o alimentație sănătoasă, fiind binecunoscute beneficiile mierii ca produs alimentar, dar și ca medicament.
Vom reveni cu programul manifestării și ultimele noutăți legate de acest eveniment care pune Câmpina la loc de frunte pe harta apiculturii românești.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 252
Cuvinte cheie: Campina
daniela

Adaugat in urma cu 258 zile, 22 Ian. 2024

Adaugat de daniela dulce

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3087

  • Ai ceva de zis?

    .