poze romantique brunch au chateau cantacuzino

Romantique Brunch au Chateau Cantacuzino

Prahova , Busteni. Vineri 23 Septembrie 2016 12:00 - Vineri 23 Septembrie 2016
Zamorei Nr.1

Categorii: Alte Evenimente

Romantique Brunch au Chateau Cantacuzino

O toamnă în roz, cu tonuri de lila, un #AutomneEnRose! Așa ne-am propus să o "colorăm". Ne-a inspirat, ce-i drept, melodia "La Vie En Rose" a celebrei Edith Piaf. Ne-am propus să întâmpinăm toamna cu un brunch plin de savoarea bucătăriei franceze, cu recunoscutele macarons, cu sunetul străzilor pariziene și lavandă.

Așadar, pe 23 septembrie, de la ora 12.00, pregătim un mic colț al Franței, pe terasa Castelului Cantacuzino și sărbătorim Fête de la Gastronomie.

Fête de la Gastronomie s-a răspândit și la nivel internațional, pentru a promova produsele franțuzești atât în rândul experților, cât și în rândul publicului larg.

În 2010, “le repas gastronomique à la française” a fost înscris în patrimoniul imaterial al umanităţii cu tot ce presupune acesta: produse locale, de bună calitate, selecţie de feluri de mâncare, din locuri diferite, “mariajul” între bucate şi vinuri, arta de a aranja masa, conversaţia.

De atunci, în fiecare an, Franţa celebrează această recunoaştere printr-o sărbătoare a gastronomiei: timp de trei zile în toate restaurantele, bistrourile, barurile şi pieţele din Franţa, oamenii degustă feluri de mâncare pregătite de “chefs” - maeştri bucătari - cu cele mai alese produse. Sărbătoarea s-a răspândit şi în afara Franţei, în acele locuri unde gastronomia franceză este apreciată, pentru a face plăcere cunoscătorilor, sau acolo unde este mai puţin cunoscută, pentru a promova produsele franţuzeşti şi a sensibiliza publicul larg să consume cu plăcere produse de bună calitate.

Evenimentul Fête de la Gastronomie este organizat de către Ambasada Franţei în România, Camera de Comerţ şi Industrie Franceză în România, Institutul Francez din România şi Business France, alături de parteneri.

Mai multe detalii: http://www.cantacuzinocastle.com/single-post/2016/09/13/Romantique-Brunch-au-Ch%C3%A2teau-Cantacuzino

Pret bilet: 100 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 753

Eveniment postat de organizator

diana parvulescu

Adaugat in urma cu 2754 zile, 13 Sep. 2016

Adaugat de DiaKut

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 5

  • Ai ceva de zis?

    .