poze festivalului folcloric international calabreaza

Festivalului Folcloric International "CaLaBreaza"

Prahova , Breaza. Joi 15 August 2013 11:00 - Sâmbătă 17 August 2013

Categorii: Festivaluri

In zilele de 15-17 August 2013, va invitam la Breaza sa respirati cel mai ozonat aer si sa urmariti Festivalul International de Folclor "CaLaBreaz, cu interpreti si dansatori din Romania, Grecia, Serbia si Turcia. Joi, de Sfanta Maria, parada costumelor si serbare campeneasca. Vineri si sambata, spectacole de muzica si dans popular cu ansamblul "Cununa Carpatilor", interpreti promovati de Etno TV dar si interpreti locali

Iubitorii muzicii si dansului popular sunt invitati, in zilele de 15, 16 si 17 august 2013, la Breaza, sa respire cel mai curat si ozonat aer din Europa in atmosfera incarcata de muzica si dans popular a Festivalului Folcloric International "CaLaBreaza".
Va vor desfata si va vor incanta cu talentul lor ansambluri de dans folcloric din localitatile: 10 Prajini - jud. Iasi, Turceni- jud. Gorj, Breaza - jud. Prahova, alaturi de invitatii nostrii din Grecia, Serbia si Turcia.
Joi 15 august, de sarbatoarea Sfintei Marii, incepand cu ora 11.00, in zona centrala a orasului Breaza, se deschide Festivalul cu parada portului popular, iar seara la ora 17.00, in parcul Brancoveanu si zona comerciala, o mare serbare campeneasca va aduce in mijlocul publicului spectator, cantecul si dansul popular urmat de un pranz bogat cu sarmale traditionale din partea organizatorilor.
In serile racoroase ale Brezei din zilele de vineri si sambata, pe marea scena din fata Primariei, doua mari spectacole de muzica si dans popular cu participarea ansamblului artistic Cununa Carpatilor,a unor interpreti de muzica populara dar si a unor interpreti locali cu valoare artistica deosebita. Pe aceeasi scena, dansatorii participanti la Festival vor continua sa-si etaleze maiestria si sa prezinte frumusetea costimelor populare din zonele folclorice pe care cu mare cinste le reprezinta fiecare ansamblu folcloric.
Veniti alaturi de noi la acest mare si frumos Festival al cantecului si dansului popular.
Organizator: Primaria si Consiliul Local Breaza, cu sprijinul si participarea directa a Asociatiei "Muguri de Breaza", a Centrului Cultural "Nicolae Manolesc", a Liceului Teoretic "Aurel Vlaicu" si a Parohiei "Adormirea Maicii Domnului" din Breaza.

Contact: Dl. Barna Gheorghe 0744-652.032

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1728
munteanu dorin

Adaugat in urma cu 3907 zile, 07 Aug. 2013

Adaugat de dorinm

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 4

  • Ai ceva de zis?

    .