poze festivalul concurs oltenii restu lumii 3 7 octombrie 2012 slatina

Festivalul-Concurs „Oltenii &… Restu’ Lumii“, 3 – 7 octombrie 2012- Slatina

Olt , Slatina. Miercuri 3 Octombrie 2012 09:00 - Duminică 7 Octombrie 2012
Slatina

Categorii: Festivaluri , Muzica si Concerte , Targuri

Numar min/max participanti: 1000/0

Municipiul Slatina din judetul Olt intra in sarbatoare la Festivalul-Concurs „Oltenii &… Restu’ Lumii“, 3 – 7 octombrie 2012.

Incepand de miercuri 3 octombrie 2012 si pana duminica 7 octombrie, centrul Municipiului Slatina va gazdui a XVIII-a editie a Festivalului-Concurs: „Oltenii &… Restu’ Lumii“. Traditia evenimentului va continua si anul acesta, surprinzandu-i pe vizitatorii festivalului cu expozitii de caricaturi, lansari de carte, defilari in costume populare, recitaluri ale celor mai cunoscuti artisti populari si concerte cu formatii dance indragite de tineri si nu numai.
Imbracat in tinuta de sarbatoare, Municipiul Slatina va gazdui un eveniment dedicat gurmanzilor de gratare, branzeturi, produse traditionale si internationale, dulciuri si produse de panificatie asezonate cu bere din belsug astfel incat placerea degustarilor sa fie deplina.
Pe parcursul festivalului veţi fi aşteptaţi si de producători şi meşteri populari atat din diverse zone ale ţării, cat si internationali, iar pentru cei mici si cei mari va fi amplasat cel mai mare parc de distractii. La târg veţi mai găsi reunite laolaltă produse tradiţionale, preparate din carne, brănzeturi, Kurtos Kalacs, turtă dulce, dar şi minunate exponate lucrate manual, de meşterii populari a căror măiestrie dau viaţă amintirilor.
Distractia si spectacolul vor fi pentru intreaga familie. Pe copii ii asteapta pe intreaga perioada a festivalului carusele de distractie, diverse jocuri, dulciuri si jucarii distractive, iar pentru parinti si bunici petrecerea va fi sustinuta de gratarele cu mici si diferite carnuri aromate, bere, vinuri din belsug, prepararea in natura a produselor traditionale romanesti : must, paine de casa, “ cea mai mare ciorba olteneasca de praz” etc., iar atmosfera va fi sustinuta de artisti precum: Sandel si Aurora Mihai, Manuela Motocu, Liliana Matei, Emilia Ghinescu, Nicu si Nina Spanu, Formatia Alb – Negru, Dj Rhino & Silvia.
Festivalul este organizat de Primaria Muncipiului Slatina impreuna cu Art Star Show, Sprint Media Group si Vision Improve.
Zilnic, va asteptam de la orele 10 dimineata pana seara tarziu. Intrarea este liberă. Va aşteptăm cu drag şi voie bună!


Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1432
Cuvinte cheie: Concert , Festival , Targ , Evenimente Slatina
vision improve

Adaugat in urma cu 4197 zile, 01 Oct. 2012

Adaugat de Vision Improve

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 19

  • Ai ceva de zis?

    .